上一頁下一頁
發新話題

分享同老公仔d甜蜜嘢..updated(P.38)~(P.48,,已post相>3<)

收藏  |  訂閱
758  117.3k

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-6 12:02 AM 發表 查看引用來源

,,好啦,,遲少少post多張相啦
哈哈...遲少少係咪姐係今晚先... ...
咁你做哂功課未阿...等陣無功課交比老師打pat pat阿

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-5 11:50 PM 發表 查看引用來源

仲 有排呀....
咁慘.....上黎休息一陣好la

引用:
原帖由 波波/\/\/ 於 2009-3-6 12:05 AM 發表 查看引用來源

哈哈...遲少少係咪姐係今晚先... ...
咁你做哂功課未阿...等陣無功課交比老師打pat pat阿
你等吓未知啦,,,
其實可以講係做晒,,不過要慢慢check 同改,,,不過可以聽日先做

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-6 12:07 AM 發表 查看引用來源

你等吓未知啦,,,
其實可以講係做晒,,不過要慢慢check 同改,,,不過可以聽日先做
哦....仲可以等聽日先做~~
咁今晚可以吹下先la~~~

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-6 12:07 AM 發表 查看引用來源

你等吓未知啦,,,
哈哈..我一話等..我相信班兄弟會一齊等你既..haha...
大家話係咪先
你讀咩科嫁其實..

今日本來諗住行街,,,點知落大雨,,,難得下午無lecture都無得去行街買衫><

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-6 12:10 AM 發表 查看引用來源
今日本來諗住行街,,,點知落大雨,,,難得下午無lecture都無得去行街買衫>
哈哈~~~咁慘~~~
咁咪成日都係home law

引用:
原帖由 波波/\/\/ 於 2009-3-6 12:10 AM 發表 查看引用來源

哈哈..我一話等..我相信班兄弟會一齊等你既..haha...
大家話係咪先
你讀咩科嫁其實..
HAHAHA,,你係大佬喎=]....
我讀d business嘢...

引用:
原帖由 mahorse 於 2009-3-6 12:12 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~~咁慘~~~
咁咪成日都係home law
去咗個fd度,,食完晚飯返屋企

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-6 12:12 AM 發表 查看引用來源

HAHAHA,,你係大佬喎=]....
我讀d business嘢...
哈哈..都係小弟姐..
小弟都係讀business野..
我讀account..haha..

其實到依家都未知叫你乜野阿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆