上一頁下一頁
發新話題

分享同老公仔d甜蜜嘢..updated(P.38)~(P.48,,已post相>3<)

收藏  |  訂閱
758  116.9k

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 02:36 AM 發表 查看引用來源

haha,,,用手好難出? 我聽人講話可以用腳.,,HAHA,不過我未試過
兩個月都無對男人嚟就真係難忍D,,
用腳..................
係呀, 兩個月真係好難受.........
咁你平時點幫你bf多呀?

引用:
原帖由 『JerRy』 於 2009-3-4 02:36 AM 發表 查看引用來源

其實我同佢第1次出街有+分 ...
但係傾電話又唔知講咩,,,(我唔係好識講野...又講錯野....-到50分LO=3=
每日我放工都打一打比佢..但係我覺得打比佢...我又冇野講...有咩野可以令我有野傾下啦...
咁似保持愛你入面suki個段故事既
唔駛咁緊張既當普通fd偈計law

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 02:41 發表 查看引用來源

咁似保持愛你入面suki個段故事既
唔駛咁緊張既當普通fd偈計law
未睇過...我係唔識搵野可以傾下計呀-3-
唔識搵話題...只係識聽LO,,,- -

引用:
原帖由 『JerRy』 於 2009-3-4 02:43 AM 發表 查看引用來源

未睇過...我係唔識搵野可以傾下計呀-3-
唔識搵話題...只係識聽LO,,,- -
乜都講下law, 近排hit 乜, 你地生活圈子d野

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 02:39 AM 發表 查看引用來源

用腳..................
係呀, 兩個月真係好難受.........
咁你平時點幫你bf多呀?
我每次都會用口+手,,之後就到佢幫我...hehehe ~

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 02:51 發表 查看引用來源

乜都講下law, 近排hit 乜, 你地生活圈子d野
...唔知呀- -我覺得自己好似冇咩野,,,好正常,,,諗唔出有咩可以同佢傾下-3-
我去沖X先...等等同你傾過!

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 02:51 AM 發表 查看引用來源

我每次都會用口+手,,之後就到佢幫我...hehehe ~
咁你有冇試過口爆呀
我都會幫佢用口,不過我認為自己技巧方面可以再好d:smile_35:

引用:
原帖由 『JerRy』 於 2009-3-4 02:52 AM 發表 查看引用來源

...唔知呀- -我覺得自己好似冇咩野,,,好正常,,,諗唔出有咩可以同佢傾下-3-
我去沖X先...等等同你傾過!
其實,,,你留意多D時事,,又或者諗吓D IQ題,,,咁就可以打開話題啦
仲有你有無D咩特別勁先,,,女仔會對D有才華嘅男仔+分~~

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 02:54 AM 發表 查看引用來源

咁你有冇試過口爆呀
我都會幫佢用口,不過我認為自己技巧方面可以再好d:smile_35:
其實口爆,,我都係未慣,,試過2,3次,,
我老公仔用口係好勁,,,次次我好快就成身軟晒~

我去瞓啦,,,~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆