上一頁下一頁
發新話題

分享同老公仔d甜蜜嘢..updated(P.38)~(P.48,,已post相>3<)

收藏  |  訂閱
758  116.9k

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 02:25 發表 查看引用來源

haha...都係幾日姐..忍吓啦,,可以用手~
想同你傾下計OK?>

身材幾好對波幾正

引用:
原帖由 『JerRy』 於 2009-3-4 02:26 AM 發表 查看引用來源

想同你傾下計OK?>
OK,,, no problem

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 02:27 發表 查看引用來源

OK,,, no problem
如果有個男仔追一個女仔...本身男仔講左比女仔知..追佢..
點樣可以追到呢?
佢話要+到我100分先OK!./...
但係2+仲係50分- -點做好呢?

引用:
原帖由 『JerRy』 於 2009-3-4 02:29 AM 發表 查看引用來源

如果有個男仔追一個女仔...本身男仔講左比女仔知..追佢..
點樣可以追到呢?
.................. :smile_35:
好複雜

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 02:31 發表 查看引用來源

.................. :smile_35:
好複雜
都OK啦...
仲知...我做D咩會令到佢感動...會+我分LO
咁做D咩會令到女仔會+我分呢?

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 02:25 AM 發表 查看引用來源

haha...都係幾日姐..忍吓啦,,可以用手~
haha, 我用手好難出架...........:smile_35:
都冇乜話忍唔忍既, 都差唔多有兩個月冇搞過la...............

引用:
原帖由 『JerRy』 於 2009-3-4 02:29 AM 發表 查看引用來源

點樣可以追到呢?
咁就要對個女仔更加好D啦,,,
我認為女仔其實係好易比人打動,,,而家你都有50分打底啦~加油~

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 02:32 AM 發表 查看引用來源

haha, 我用手好難出架...........:smile_35:
都冇乜話忍唔忍既, 都差唔多有兩個月冇搞過la...............
haha,,,用手好難出? 我聽人講話可以用腳.,,HAHA,不過我未試過
兩個月都無對男人嚟就真係難忍D,,

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 02:33 發表 查看引用來源

咁就要對個女仔更加好D啦,,,
我認為女仔其實係好易比人打動,,,而家你都有50分打底啦~加油~
其實我同佢第1次出街有+分 ...
但係傾電話又唔知講咩,,,(我唔係好識講野...又講錯野....-到50分LO=3=
每日我放工都打一打比佢..但係我覺得打比佢...我又冇野講...有咩野可以令我有野傾下啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆