上一頁下一頁
發新話題

分享同老公仔d甜蜜嘢..updated(P.38)~(P.48,,已post相>3<)

收藏  |  訂閱
758  116.9k

引用:
原帖由 rickricky 於 2009-3-4 01:45 AM 發表 查看引用來源
未係囉我都係咁話呀
我都知, 不過佢驚我都體諒佢既

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 01:46 AM 發表 查看引用來源

你係長期食既?
因為佢試過食完D藥成日好似想嘔咁..........
我都算長期食,,,不過我又未試過嘔喎,,可能人人都唔同

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 01:48 AM 發表 查看引用來源

我都知, 不過佢驚我都體諒佢既
good呀,,呢D嘢互相遷就啫

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 01:08 發表 查看引用來源
呢幾日見唔到老公仔,,,有少少down,,:') 又無聊喎,,所以玩自拍><
老公仔,,快D番嚟啦~bb好悶呀~

你好令女波...~支持下你

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 01:56 AM 發表 查看引用來源

我都算長期食,,,不過我又未試過嘔喎,,可能人人都唔同
ha, 又轉左新相wow你~~~~
點解食藥唔用condom 既你地???

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 02:04 AM 發表 查看引用來源

ha, 又轉左新相wow你~~~~
點解食藥唔用condom 既你地???
係呀...唔知點解原本張相顯示唔到,,,:smile_41: 可以未索性轉張新
食藥係安全過用dom嫁,,有成99%安全~

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 02:10 AM 發表 查看引用來源

係呀...唔知點解原本張相顯示唔到,,,:smile_41: 可以未索性轉張新
食藥係安全過用dom嫁,,有成99%安全~
ha, 我說服下佢keep 住食sin
你肯用口都好好呀, 我女友幫我用過幾次口咋..............

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 02:14 AM 發表 查看引用來源

ha, 我說服下佢keep 住食sin
你肯用口都好好呀, 我女友幫我用過幾次口咋..............
我有d fd都唔用口嫁,,呢D係個人喜好....

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-4 02:21 AM 發表 查看引用來源

我有d fd都唔用口嫁,,呢D係個人喜好....
所以有時佢m 到都好辛苦:')

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-4 02:23 AM 發表 查看引用來源

所以有時佢m 到都好辛苦:')
haha...都係幾日姐..忍吓啦,,可以用手~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆