上一頁下一頁
發新話題

呢類人在大陸做既缺德嘢

收藏  |  訂閱
370  14.7k

引用:
原帖由 OWEN312 於 2009-4-6 02:06 AM 發表 查看引用來源
試過去荼餐廳食早餐時, 有條友 (香港人), 三十零, 拎左兩份報紙, 但又唔係睇, 有個人叫侍應去佢度拎一份過黎睇, 個條友又話睇, 即刻o係度勁吊條女侍應.  吊住之後, 個兩份報紙又係郁都冇郁過.
查实我最想出post讲呢个问题
但离了大陆夜生活题
我间唔中就系被呢类人顶住晒:smile_22:

引用:
原帖由 wwwzaq1 於 2009-4-6 02:00 AM 發表 查看引用來源
番上去玩咩人都有 :smile_39:
以成日上去玩来计
不计上去工作的

10个at least 有4个
都系社会上below中间的:smile_42:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-4-3 04:01 發表 查看引用來源
點解今日中山同盟會無人入來的:smile_41: :smile_45: :smile_39:
边個講緊我:smile_22:

引用:
原帖由 洋文講 於 2009-4-5 22:36 發表 查看引用來源
花花, 我都係介乎呢個年齡既人, 但從沒做過呢D行為. PS. 亞花柳同中國通仲有冇搞你檔攤?
E...我仲大少少添...咁都係個種人:smile_13:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-4-5 22:50 發表 查看引用來源

中国通越来越用温文的方式玩野
看来我用爱心感动了他
你很耐无见
去了边到呀:smile_38:
佢係貼圖區做紅人:smile_44:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-6 02:27 AM 發表 查看引用來源
E...我仲大少少添...咁都係個種人:smile_13:
成日能够上来d台dicuss 讨论个d人都有番禁上下ga la
你叫我信你系唔识道理的人
我都几难信:smile_13:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-6 02:26 AM 發表 查看引用來源
边個講緊我:smile_22:
唔系你只不过是1/4 of the 同盟会
or 1/8
你系会长 :smile_41:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-4-6 02:31 發表 查看引用來源

唔系你只不过是1/4 of the 同盟会
or 1/8
你系会长 :smile_41:
我係同淫會個位係搞屎棍:smile_34:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-6 02:33 AM 發表 查看引用來源
我係同淫會個位係搞屎棍:smile_34:
唔好咁宣傳自己啦!!!

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-4-6 02:37 發表 查看引用來源
唔好咁宣傳自己啦!!!
喂..你又黎呀...細聲D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆