上一頁下一頁
發新話題

呢類人在大陸做既缺德嘢

收藏  |  訂閱
370  14.7k

引用:
原帖由 markvslulu 於 2009-4-1 12:16 AM 發表 查看引用來源

巨地慣常用既招數就係〝講D唔鹹唔淡既國語去引班女笑:smile_27:
還有講d半色情笑話
而為d服務員乜都唔識
係到講笑話給人聽
他們唔知道人地在老家都有看電視同上網嫁
使鬼佢地教:smile_45:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-4-1 12:14 AM 發表 查看引用來源

你同希特拉無得比:smile_38:
我都是當今細上一個奇才:smile_44:
唔好話比人知
事關d人一定唔信:smile_45:

最頂引一次就係在小巴上條麻甩佬大大聲講叫雞經.

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-4-1 12:28 AM 發表 查看引用來源

我都是當今細上一個奇才:smile_44:
唔好話比人知
事關d人一定唔信:smile_45:
我諗你自己都唔信:smile_42:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-4-1 12:27 AM 發表 查看引用來源

還有講d半色情笑話
而為d服務員乜都唔識
係到講笑話給人聽
他們唔知道人地在老家都有看電視同上網嫁
使鬼佢地教:smile_45:
YES~仲成日對D服務員無D禮貌..大佬
人地幾百蚊個月都夠晒慘啦..
平時對住內地人都好慘~念住香港人會有D質數
妖..點知有D香港佬真係賤到無朋友

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-4-1 12:30 AM 發表 查看引用來源

我諗你自己都唔信:smile_42:
初初發生唔信
後來唔到我唔信:smile_40: :smile_34:

引用:
原帖由 markvslulu 於 2009-4-1 12:30 AM 發表 查看引用來源

還有成日好大聲禁叫d服務員
班友識唔識禮貌嫁
足夠聲浪叫人就得嫁啦:smile_38:

引用:
原帖由 markvslulu 於 2009-4-1 12:30 AM 發表 查看引用來源

最唔好就係無禮貌, 大聲呼喝:smile_22: , 人地就成日話你d香港人質數好, 真係吹脹:smile_40:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-4-1 12:34 AM 發表 查看引用來源

初初發生唔信
後來唔到我唔信:smile_40: :smile_34:
咁又係ge
呢d野有時自己好難接受到:smile_30:

:smile_39:
引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-4-1 12:38 AM 發表 查看引用來源

最唔好就係無禮貌, 大聲呼喝:smile_22: , 人地就成日話你d香港人質數好, 真係吹脹:smile_40:
咪就係~大佬~明知香港就黎比內地追過
仲連惟一勝到巨地既質數都無埋:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆