[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
11  125.5k

樓主你好,我幾經辛苦賺了100分回來,想問一下今晚有什么必勝貼士,小弟會奉上100分,完場收銀後定必回來還神:023:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-30 07:10 PM 發表

標兄, 你係想問ponti? 不如將個100分比我啦!
我有必勝貼士wor:096:  你係咪真係想知先?:071:
我果100分有血有汗架,唔好呃我喎:026:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-30 07:27 PM 發表

100分頭100秒咸史達斯 對 ?img src="images/smilies/2006/titter.gif" smilieid="113" border="0" alt="" /> 一定和:071:
嘅然你比左必勝貼士我, 見到你話揾工,睇下啱唔啱你??:096: http://www.uwants.net/viewthread.php?tid=4411905&page=1#pid66897628

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-30 08:09 PM 發表

我就唔做勒,,不如你做吧!!

彈JJ一百下,,有無九折:096: ($2x100x0.9=$180):096: 就快笑死
我唔使揾工麻 見到有好嘢梗係益下兄弟:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-30 08:05 PM 發表

標兄...我唔洗揾工, 但我有必勝貼士, 你想要? 算啦, 見係你...free of charge啦....
必勝貼士有幾個, 你想要邊個?
1. 快d落街去7仔, ok 或者報紙檔....大大聲同佢地講...要一份聽日既報紙(任何一份都得) ...
我嘅必勝貼士就係:買我對家:025:

引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007-7-30 09:05 PM 發表

:071: 標兄,睇你回文時啱啱食緊飯,一按你條超連結當堂噴到成個mon都係飯:096: ,你快d賠番個mon比我:071:
賠mon麻,無問題,比我彈番100下先:122:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-31 04:46 AM 發表

CU:023:

我得閒實回post的:096:
輸左,彈彈彈彈彈彈彈彈彈彈彈彈彈彈彈彈:096: :096: :096:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 04:44 PM 發表
廣島三箭   small
我有一百分,請問中国可以羸到7球嗎???請詳細解答:023:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 04:51 PM 發表

比100分先:096: ,,唔係唔答,,我敢用你性命擔保一球都Win唔到
要過分先:025: 同宝药黨無分別:044: 我都係唔制喇:026:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-7 11:37 PM 發表
第四晚很重要,,希望保住一邊都好:096: :096:
今晚同馬會決生死,,睇下邊個係傻仔:096:  

可能係我!!
呢排身子如何???:025:

前往最後回覆