上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  125.5k

引用:
原帖由 tch742 於 2008-3-2 01:24 AM 發表
ponti兄,卡昂點睇?
我這場無意見,我個friend想買這場?
thx
如你度過小試無妨///
比多場[科學]添:023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-2 12:41 PM 發表
1 Mar 玩下德國仔先3x4  都係一場太穏定了:025:  
漢諾威 半場和@2.05---L2:1(1:0)
史浩克04(0/+0.5)主勝@1.85----L0:1
雲達不來梅 主勝@1.68----W2:0
努力加油,,johnny兄我支持你:023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-2 01:18 PM 發表
Mar 1 :025: 太黑仔成日一單生意都無!收工勾爛外套,坐車拉斷handsfree line
返到屋企消左個 LCD Monitor 好彩重有一個唔係要用TV上綱!波仔又輸晒!
勁黑的一日!今日收檔唔賭休息!-------唉!:025: :030: :032: ...
大黑日後,,,小心中大野:044:

例如:六合彩頭獎or孖T或小小地中下孖寶半全膽........:044:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-2 05:02 PM 發表

呀條女得18歲真係青春無敵!:096:
可能條女25佢18喎:044:

講笑燒賣兄勿嬲:097:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-2 08:19 PM 發表

唔緊要 我今年先61歲 我條女14歲之嘛 :096:
1,3,12,15,18,25  

或然率只有

1月3日18歲,,12月15日25歲或歲數反轉
1月12日18歲,,3月15日25歲或歲數反轉
1月15日18歲,,3月12日25歲或歲數反轉
1月15日12歲,,3月18日25歲或歲數反轉
1月18日15歲,,3月12日25歲或歲數反轉
3月1日18歲,,12月15日25歲或歲數反轉
3月12日18歲,,1月15日25歲或歲數反轉
3月15日18歲,,12月1日25歲或歲數反轉
3月15日12歲,,1月18日25歲或歲數反轉:071: 衰十一
3月18日15歲,,1月12日25歲或歲數反轉
12月1日18歲,,3月15日25歲或歲數反轉
12月3日18歲,,1月15日25歲或歲數反轉
12月15日18歲,,1月3日25歲或歲數反轉
12月18日15歲,,1月3日25歲或歲數反轉:071: 又衰十一
12月18日15歲,,3月1日25歲或歲數反轉:071: 又衰十一
3月18日25歲,,1月15日12歲或歲數反轉:096: 又衰十一:096: :096:  (小心終身監禁)
其他當開主/客/和..其他:044: :044: :044:

算勒!!!如果仲計漏............我認輸:097: :097: <玩下計數唧>:097:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-2 10:04 PM 發表

六合彩中五個字............分開4注中!黑氣未除!:026:
$10蚊孖膽單飛同式連買五期...:023:

中左買個曼聯波仔送比我個仔...

早兩年我個friend就係咁online9中廿幾萬..........

送左個車路士波仔比我個仔..

希望神話再現,,

買痶D,,唔駛怕,,合埋眼亂咁惑,,馬會都驚左你,,

記住係$10單飛:023:

唔好員買0-0/1-0:1-0//2-0<--------呢D無肉食

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-2 10:04 PM 發表

六合彩中五個字............分開4注中!黑氣未除!:026:
買條手動斜行咪中到[拍拍]聲:071: :098:

諾定咸森林~~重水

卡素爾又買唔中...

好一舊0-0

一舊和/和

:071:

諾定咸森林 0 - 1 卡素爾  呢D叫假波勒!!

布里斯托城  <----明年[英超]見.......:023:
昨晚買AC半和<--------中左:029:
貪心訓埋落全場和....唉貪字得個貧:029:

今天訓身車仔[-1]主,,,大大唔怕買,,輸左我唔負責任,,唔好回呢句,,唔好比咁多人知!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆