上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  125.5k

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-12 11:45 AM 發表
今晚強陣出擊:086::086::086:

布里斯托城[0]

錫菲聯[+1]

諾定咸森林[0/+0.5]

3x4@100迎戰John兄:071::071::071:

好開心有先有進步:034::034::034:
KO:098:

大家提議下是否要訂立一些規則,,點樣//邊個可以拿基金錢??

基達菲 [0 / +0.5]

利華古遜 [0 / +0.5]

辛尼特單win

3x4@100

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-13 04:24 PM 發表

寫返賠率先:036:
愛華頓(-1)客勝@3.20
波爾多(0)客勝@1.94
登地聯 主勝@1.70
3X4
偷偷地跟買五草:097:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-13 04:11 PM 發表

ponti師兄....你訂啦, 不過我有d提意.....果d低賠率(below 1.4)...最好唔準攞黎玩, 勁無意思, 認同嗎?
另外...唔好圍揪太耐, 我地旨在玩下, 我建議呢個圍揪最多揪一星期好啦....一星期內...唔夠揪 ...
1)遲D攪過料似"復仇會"果D,,又或者join埋
--------->就最怕做攪統計果D,,

or

2)大project就似直情攪"模擬狗會"<--------但又驚打飛打到D版主死,,又怕對票派彩等問題!!

or

3)都係學上年攪"歐聯""歐協"估冠軍,,最易攪又受歡迎:097: :098:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-13 04:39 PM 發表

係就早d話我知:071:
呢到過五千先算!!:071:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-13 01:05 PM 發表

先試吓頭場隻萬人醉,中就繼續,唔中就唔再貼!!!:096:
變左萬人毒就攪笑:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-13 04:35 PM 發表

將ponti兄同周師兄兩個人貼士加我買條7x1 $200 玩下先!:096:
<<<-----:044:

不如買7x8@30草穩D喎:023:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-13 05:11 PM 發表

我都係咁唸:096:   過左5000, 一於做觀眾:096:
做主持有壓力的:023:,,都係做參加者穩D....

但C兄你繼續出post我繼續支持你的..直到無能為力為止:097:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-13 05:19 PM 發表

乜嘢呀:071: 賭徒都係用呢隻同人賭咋!!!:098:
聽聞果邊"一燈"D幾堅是嗎??:097:

賭徒D料.........:023:.........我中過計:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆