上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  125.6k

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-9 08:31 PM 發表
熱刺
雷丁
:044:

high  兩舊:030:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-10 01:11 AM 發表

李斯特城半場w,諗諗吖:041:  
仲有索五舊:027:

瞓:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-10 01:19 AM 發表

贏咗1200,馬仔輸800,都有400贏:071:
:098: :097: :098:

新年馬會派錢,,,大家快D去搶啦:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-10 01:19 AM 發表

贏咗1200,馬仔輸800,都有400贏:071:
英冠35'[url=]李斯特城[/url]0 - 1[url=]普利茅夫[/url]

你死啦!!要切JJ啦!!!:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-10 08:49 AM 發表

喂......輸咗冇話要切JJ喎:092: :096: :097:
唔中切JJ係基本版規.............:098:

所以我無JJ好耐:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-11 07:18 PM 發表

周師兄返咗嚟的第42天,天晴,繼續凍,琴晚又比咗場毒藥ponti食,阿積士半場w.....今晚再整多場馬瑟韋爾win:071:  
禽晚仲食你D毒药咩:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-11 07:18 PM 發表

周師兄返咗嚟的第42天,天晴,繼續凍,琴晚又比咗場毒藥ponti食,阿積士半場w.....今晚再整多場馬瑟韋爾win:071:  
再輸真係要:[ 切JJ ]:096: :096: :096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-11 11:10 AM 發表
10-11 Feb 又出六場細細地六串七共十三注 輸左!:026:
奈梅享(0/+0.5)主勝@1.83--W5:2
車路士(0/-0.5)主勝@1.70-----L半0:0
桑坦德(0)主勝@1.82---L0:2
拜仁慕尼黑(-1)主勝@2.70 / 和局@3.40-----L1:1
史浩 ...
算啦!!

之前索九舊,,輸番二百六

仲係過肥年中:023:

亞琛 [和和]:044:

登地[+1]:046:

阿仙奴[讓和]:028:

[email=3x4@200]3x4@200[/email]:131:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-12 12:46 AM 發表

完全唔同路睇下邊個收錢!:096: :036:
咁就係今個新年真係唔錯!:096:
今晚重鎚阿仙奴(-1)主勝:071:  
唔係你死,,就係我返唔到屋企~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~有隻揪feel~~~~~~~我鐘意~~~~~~~~~~~~~:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆