上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  125.6k

明天[猛虎出籠]:071:

讓主:071: 4-2/5-1/3-3:023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-1-8 01:04 AM 發表

ponti兄你講邊場?:028:
:028: 尾場lost:026:

3.35   draw   :071:

90+買走地2-0:071:

晴兄,,今日條女靚唔靚:071:

註:唔係我老婆:096: ~~~哈哈!!

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-1-12 01:20 AM 發表
ponti 兄你係邊處!重唔浦頭!:004:
快d交代下個靚女係邊個呢!:046:
armarm番左泥:096: 乜樹...:071:

個女仔唔識安cam,,
我上去佢單位,,
幫佢攪,,armarm晴兄又響樹,,
所以找他幫手:097:

我同個女仔係只係普通朋友:036:                                               打下茄輪的普通朋友,,下次先                 :096:

引用:
原帖由 wfb 於 2008-1-12 07:52 AM 發表
:071: :098: Ponti師兄咁多野做,又要安cam,又要度波,唔怪得少左時間上網啦!:093: 果位妹妹自動獻身!好啦,整番場友誼波!!
hello !!armarm返完大陸:071: !!

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-1-12 11:32 AM 發表

普通朋友?:devil: 你上瓦坑!:096:
唔我都唔識安cam!快d幫我安!:083:
我裝Cam好叻的:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-12 11:43 AM 發表

我又要安cam   我要你位靚女  朋友成日同我msn望多兩眼先得
好呀!!我得閒同你一齊去贓下cam:096:

個女仔,,算啦............:097: 普通朋友啫:027:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-13 07:02 PM 發表

我都可以幫你手同你d靚女...朋友裝cam架:131: :096:
下次有機會比你上去裝,,無辦法啦!!而家成公司都係女人:098: :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆