上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  125.6k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-12-28 12:51 PM 發表
兩位師兄真係有錢!:044: 恨死格離!:023:
試下啦..........:097:

好易中,,易過買主客和:071:

幾千蚊都有交易

買390,,我個friend金龍兄比,,今年尾<無意外>到$14,,仲有三日,,睇佢準唔準,,

佢係各生的密友

我sleep byebye各位!!密友我仲有料爆......

唔好爆咁多來,,可PM or 打比我:096: :098:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-12-28 01:07 PM 發表
兩位師兄都咁有錢!唔洗謙虛!我就唔同,其實我好窮!:027: 我用左兩年幾時間搭左個棚下個月可以重新伸請公屋!可想而知我有幾窮!
呢D招數,,細佬我大把有得出賣....:071:

唔古惑點得儲錢.......:096:

係D$$見光死only係唔係........

其實攪野出人地[名],,就可以......不過要睇Case.......:034:

P.S.我同你分享下[當吹水],,我堂哥,,
拿萬幾蚊[綜x],,最絕仲要租番自已間樓....
個個月同[曾生]拿兩皮無手軟........
呢D先叫[棚王]
再做風流[三行]...
夾埋三雞幾野個月,,,

勁過D專業人士:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-12-28 01:15 PM 發表

拜拜!寶寶乘乘早點安睡!:071:-----講笑!快d sleep!
馬上去:027:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-12-28 04:42 PM 發表

多謝周師兄關心!我而加最大願望就攞返間屋!然後重新搵返d退休金!:023:
八掛下間屋,,響邊區:023:

人生有起有跌,,

問誰未經歷過,,

只要仲有條命,,

總會有艷陽天,,

你我他共勉之..

重要係,,
響果到跌倒了,,
就要係,,
響果到爬起身,,
仲要係,,
響果到彈番起.......

愛記半場和,,全場win埋:034:
曼記0-5/1-5:096:

放心買:071::071::071:

賭係玩下,,係嗜好的一種..

有雲:

凡嗜者,,非肆也..
嗜為技,,謂勝之..
怡生情,,迷則傷..
凡棄公,,繼忙私..
則好自,,而為之..

引用:
原帖由 pc01088 於 2007-12-31 10:47 PM 發表

Ponti兄, 你呢幾句野好深啵!
凡嗜者,,非肆也..(嗜好就係嗜好,,並非放肆)
嗜為技,,謂勝之..(嗜好亦等如技術,,例:你嗜好係騎馬,,馬術當然比一般人強,,嬴人係當然事)
怡生情,,迷則傷..(嗜好有分:輕怡的(light)->有怡情養性功用,,但沉迷就會傷財傷身...)
凡棄公,,繼忙私..(當嗜好沉迷到不理正事,,繼而全心沉迷嗜好)
則好自,,而為之.. (請好自為之)

:096: 文彩好呢!!

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-4 05:39 PM 發表
我知你係志哥, 你鐘意交流又好, 比意見都好, 客客氣氣既話, 我絕對歡迎, 你點解唔回人POST而要PM去比你自己意見?

:028: :028: :028:
科英布拉大學 (0 / +0.5) or 半場和來自:盤神志發送到:cecilchao時 ...
C Hing 你就要小心~~

我以前去開黃金F時,,有個阿志係好出名[Kind]的...小心:096::096::096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆