上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  125.6k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-12-19 01:59 AM 發表

brother你講到咁大大!:044: 咁今夜你嬴喇!:036:
今晚狗會再唔派錢比我,,就約埋d FRIEND去鏟平佢:071::071::071:

(講下笑唧,,大家勿插我):096::096::096:

戒賭中,,明年見:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-28 11:05 AM 發表

明年靠你啦...ponti 師兄, 我出年d job多到(要成日飛嚟飛去)...可能無時間出post, 到時可能好多時要偷睇你同大家心水
飛去英國,,荷蘭,,西班牙收下料先.............:096:....

............,,,唔駛等我.....快D去.......再響到post我知:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-28 11:27 AM 發表

死火, 我唔係飛去歐洲wor:030:   飛去日本, 台灣 同新加坡咋:027:
日職仲好:096:

講其他,,我近期學買估票,,我個FRIEND六叔叫我買隻390,,長揸又得,,短炒翼得,得左...

放假前$7.9細細地買左10000估:071:,,今日就..........哈哈:096:

今日我[七叔]再比隻輪1481,,就唔知得唔得:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-28 11:49 AM 發表

初學炒股....最好唔好玩輪, 慢慢你就明點解
四叔比0505:028:真係高處都未算高:023:<---------呢句一定要問:041:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-28 12:13 PM 發表

係呀...505...仲有排玩, 起碼值4.5以上, 如果ponti兄唸住買呢隻, 記住4.5~4.8好走啦, 到時再上, 就真係睇下仲係唔係當炒:097:
小!!!!!!!!!!!:046:個agent電話打唔通..........

laulau地,,自己攪個acc玩下,,:034:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-12-28 12:11 PM 發表

玩輪,,,ponti 兄好多資本!!:023:
1481我想買1000估玩下佢:097:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-28 12:40 PM 發表

1481  10000股一手WOR!!!!    NOW  0.485  X 10000  = $ 4850入場費
唔識嫁,,吹開收到料,,就買

我係[羊]生:096:,,未知估票係乜..........:096:

好在朋友多:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-28 12:53 PM 發表

唔係呀, 我死慳咁慳返嚟咋!
唔好辦野:071:,,,你係有錢人:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆