上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
724  125.6k

引用:
原帖由 wfb 於 2007-11-15 03:30 AM 發表
:071: :098: 收到了!!而且我走線,也只打算走一兩條,唔洗咁多本錢呀!!Thanks Ponti 師兄成日塞錢入我個袋!!
armarm食完飯見到你真係好:071:

引用:
原帖由 wfb 於 2007-11-15 04:59 AM 發表
:028: 家陣先食飯?!
我新仔食最尾3:30a.m.:028:

唔係全中:027:

但維拉利爾[客其他]差一球:046: :046: :046:

星期五 1  英格蘭 U21  
主 其他  20.00 //////////[-1] 主

星期五 2  史雲斯
Small//////////和

星期五 3  奧地利
主5.25///////////[+1]2.75

星期五 4  法國
和4.7////////////摩洛哥[+1]3.5

今日我用三粒鐘,,都有少少信心
同路就跟吧!!:027:

我只係知法國果場,,唔係馬會死,,就係燊哥返唔到屋企:071:

燊哥返到屋企機會高D.......:029:

所以買法國[和][+1客:122: ]

引用:
原帖由 percyng 於 2007-11-16 11:03 PM 發表

頭兩場非常好,自己都睇好,第3/4場就同你相反:096:
第四場老友小心:096:

二個月來今日最正經,,:097:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-11-17 12:31 AM 發表
周師兄,ponti兄兩位好!打個招呼sleep,我病唔講喇!:028:
保重:027:

頭關就High:026:

英格蘭U21 2 - 0 保加利亞U21  :023:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-11-16 09:02 PM 發表
星期五 1  英格蘭 U21  
主 其他  20.00 ////////// 主

星期五 2  史雲斯
Small//////////和

星期五 3  奧地利
主5.25///////////2.75

星期五 4  法國
和4.7////////////摩洛哥3.5

今日我 ...
四中三:096:

史雲斯到買飛時買左半和:096:

奧地利 和都開唔到:046: