上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-4 11:41 AM 發表

1:00就有飯食啦!!:071:
我訓先,留番d畀我:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-14 03:52 AM 發表
權威精選鋼膽:
第08場)
2.無極---上仗同程於負重磅之下拼盡只得第3餘勢亦只不過不失・:035: 今次奶?#22642;1200米・隨了可能要讓路於厩侶此因素之外・其實最主要原因係跑番上仗同 ...
三隻都好啱心水:096:

一定喜驚唔驚佢劏晒:025:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-18 01:21 AM 發表
權威賽馬日報4月18日谷草八場貼士提供:
第01場)4.佳景飛駒 5.再度豪情 1.美極之王 7.巴圖魯          
第02場)4.特擊 3.尊係贏 2.靚花紋 7.新添馬        
第03場)1.金百利 6.銀鑽  ...
今次你三隻重心都唔夾:030:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-18 08:41 AM 發表

呀?:092: .....唔夾:030:........咁買要細D啦......:122: :096:
不幸言中:026: :086:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-18 09:14 PM 發表

哈.....剛剛番黎一睇賽果發現今日既注碼巳經輸左6成・:122: :029:
希望第五場3,12同尾場4,8可以救到命啦!!:097: :096:
博士,wp有中啩:036:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-4-22 04:43 PM 發表

哈...真係好難賭呀今日d馬....都係時候收收地工啦...:097:
一早已預告:025: 但又唔算離譜:041:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-4-22 04:51 PM 發表

係呀...所以今日到而家都冇輸大錢囉...只係微負...留番少少買尾2場是但一場娛樂下跟住收工...:097:

其實都係冇左隻1.5姐...呢個馬主呢個賠率係危架勒...:096:
加程先:041:
冇乜理由升班$15:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-4-22 04:58 PM 發表

冇計...買左佢射孖寶全餐...加"金寶兒"下射孖寶2大隻...開"飛快贏"就註定食蕉...:071:
唔會...又爆

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-22 08:14 PM 發表

上次突登力騎狂勝6馬位而回・:023:
今次搵(戴勝)騎・亦只係因為(戴勝)乜事都敢做而巳・:030:
睇黎今次又有人係外圍大豐收了。:025:
由首次出賽至今,我總覺隻馬冇乜變速能力,
今次放唔出:030: (想留住多少鬥,個個大師傳如是),又係返來唔多,
輸左都好...反正冇損失:041:
下次整場1650放瓜對手:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆