上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 STEVEN0407 於 2007-2-28 04:52 PM 發表
職業兄, 照你睇法, 即係今次唔駛買 ???
因我想買條位置2x1 race 2 7.川滙主帥  race 6 9.驍勇奔騰
純綷個人睇法:025:
我就唔信佢今場郁,就算搏都未必夠銀太陽跑,仲有幾隻惡野添,
我估佢輸多場洗底:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-3 01:49 PM 發表

權威精選鋼膽:
第03場)9.皇仁飛駒---爆發力強勁之當鋭馬・再轉跑一哩威力只會更強・:041: 而大多當起之馬體力都特別旺盛・故只要體重保持連拼亦問題不大。:041: 今憑着當 ...
容易受阻的大少....排內檔真係一百個不安心:026:

差d畀你隻非我莫屬殺左:041: ,中條重注孖寶,
又多謝你隻哈哈大少,諗諗下要番,六環彩仲叫糊:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-4 04:31 PM 發表

哈小弟有條六環彩係(6)(1)(1)(3)(2.3.4.6.7.8.9.11.12.14)(1.2.5.6.7.8.9.10.12.14)問你驚未!!:071: :097: :096:
可想而知尾個兩塲又係(傻佬)出撃既時候了。:131: :096:
100注:030: ....唔爆無肉食
我斷頭關六寶:043:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-4 04:55 PM 發表

100注?:092: :027: 你太睇得起小弟了・ :027: 小弟買六環彩一向都只2$一注:122: :027: :041: 今日買左5條飛・5條都過緊普通奬。:096:
我意思係10X10=100注,未必派到1000蚊或得二三千,
即中都冇乜用,買頭四關P4X1或收得仲多:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-4 05:20 PM 發表

我係諗住中特奬架・ 但可惜頭關巳經香左・:122: 依家就望尾場爆番條5.6.9Q啦!!:097: :096:
真係隻大少捱唔住:026: 唔係叫六寶射尾關8-10-14:028:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-30 10:25 PM 發表
權威賽馬日報3月31日田草十場貼士提供:
第01場)6.上浦勝將3.威其利7.名店之星4.勁收         第06場)5.步步叻4.勝利鑽石11.甜蜜福星6.萬事盈  
第02場)6.陽明統帥1.開心天地2.沙田威威4.連冠精英  第 ...
等你好耐,有野出啦:036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-30 10:30 PM 發表

權威精選鋼膽:
第01場)
6.上浦勝將---早巳指出以此駒的台形歩法處於四班乃必超兩班無疑之馬・:023: 可惜養於一個只有順其自然能力的馬房・:035: 則操下又停下嚴重影响了進度 ...
10倍.....食飯先:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-3-31 01:06 PM 發表
上浦勝將
未知多唔多謝得博士住, 因為上浦勝將唔夠熱, 我主要加隻買左第一口DOUBLE..... :023:
佢叫去食飯先:043: :029: 仲整灰d字....無買

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-1 02:30 AM 發表

哈.....其它野未必可以敎到你・:097:
只有一樣野可以講比你聽・:041:
就係要成為一個成功既賭徒・:034:
嚴守紀律就係最關鍵的條件・:025:
但真正做得到的人其實很少很 ...
咁似我d理論....你講我呀:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆