上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-9 03:24 PM 發表

薛達祺操過紅運精英選騎佢
五十步笑百步
我寧願要紅運精英
貪佢位靚夾好分:096:
唔敢批死,但我唔買:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-2-10 02:04 AM 發表
權威賽馬日報2月10日田草十場貼士提供:
第01場)8.1.6.5
第02場)10.4.2.1
第03場)5.1.8.4
第04場)8.6.4.10
第05場)5.10.4.3
第06場)6.3.5.4
第07場)1.3.9.10
第08場)4.13.6.10
第09場)11.2.3 ...
睇你寫隻「好芝味」,我笑到依家:096: ,有冇咁誇....:071:

引用:
原帖由 一燈 於 2007-2-10 02:23 AM 發表

佢可能有啲字唔識打喳. 如果你聼佢口述, 分分鐘笑到你要叫車入院.
博士一向語不驚人誓不休:096:
唔知真係嚇死:044: 知就笑死:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-2-14 05:52 PM 發表
權威賽馬日報2月14日谷草八場貼士提供:
第01場)9.4.1.12
第02場)6.3.10.1
第03場)6.3.9.11
第04場)9.8.7.5
第05場)4.1.10.3
第06場)9.2.7.1
第07場)7.12.2.3
第08場)10.6.9.5

權威精選鋼膽 ...
呢期幾掂,同上個月兩個人:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-2-15 11:53 PM 發表

哈....二月真係有D運・:027::097:  另外睇左(職業兄)既第27回・感覺非常高興・:023: :036:
因為睇完第27回後才發現(職業兄)原來係一個較小弟想像中更強、更値得令人欣賞的人。 ...
多謝捧場先
更強、更値得令人欣賞:025: .......環境際遇問題,
但始終是騙徒,不見得光明磊落:023:  ,後果更並非太美滿:026: ,但主角不是我吧:086:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-2-20 12:58 PM 發表
權威賽馬日報2月20日田草十場貼士提供:
第01場)------------
第02場)1.5.2.10
第03場)11.1.5.7
第04場)7.2.10.4
第05場)8.3.10.11
第06場)10.14.13.12.6
第07場)7.5.13.2.3
第08場)5.1.2.3.12 ...
阿旺...你又中:036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-2-20 02:06 PM 發表

阿旺.....如果唔係大熱就做左權威利是馬了・:041:
今朝寫左一大輪理據後・先發現原來係大熱・:027:
所以今日唔做阿旺・改左做英雄:131: :097: :096:
希望英雄唔使做埋烈士啦! ...
畀你嗡中,做左烈士:030:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-2-21 02:17 PM 發表

有留意到・:041:  因為昨日巳經買左。:122: :096:
我連買兩次:095:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-2-28 04:20 PM 發表

上場點騎大家有目共賭・:034: 今次状態更非常勇鋭・:131: 排好位出戰首本路程本應機會高唱・:131: 唯一顧忌係上次賽後問話之馬再出同程大多會輸得不明不白而巳。:030: :096:
唔似你,答左等於無答:030:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-2-28 04:37 PM 發表

哈......都唔算等於無答・:041: 可能有朋友唔知道上次賽後有問話呢?:097: :096:
至於一此關係到馬匹鬥志的問題・小弟真係唔多識答。:027: :122:
我學你答,呢場唔使買住:036:  ,不用問只要信,跑完就知答案:071:
似唔似你,夠斬釘切鐵:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆