上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-26 12:41 AM 發表

哈....會唔會塞死好大程度係同鬥志有關的・:071: 只要有決心塞死既機會就低過15%了!!:096:
絕對認同:036:

一月黑仔王:096: ....最後一期有乜死火推介:071: (講笑勿怪)

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-31 09:30 PM 發表
權威發達W、Q、PQ(3x7)

第6場)
2.8.11   

第7場)
3.9.11

第8場)
2.10.11
因時間關係不便長談・總之明燈指你路向!!:097: :098:
二月再見!!

都唔知鬧你好定讚你好:030: 突然失常:043:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-2 05:25 PM 發表

威哥好似你成日都忍唔倒手播:071:
錯,係一定忍唔到手:071:
真係識又買d,唔識又買d:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-7 01:27 AM 發表

我唔係同你作對
因為衝勁直前上場輸到仆:043:
講真佢一定無上場咁靚
自已執生啦:096:
上場400米發力出頭...明顯過早....今次縮後d或扯得快又唔同

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-7 01:41 AM 發表

上場咁靚早早落飛又咁好分佢都做野
呢場有P都要還神呀:096:
講下姐:096: 呢場絕非重插場合:071:

引用:
原帖由 羅拔圖777 於 2007-2-7 04:44 PM 發表

咁職業兄今日會重插邊場呢?:023:
擺明車馬、黃金好勁、超力旺、贏得好,四隻揀緊:025:
你係分身:044:

引用:
原帖由 STEVEN0407 於 2007-2-7 05:01 PM 發表
各位點睇隻多多昇???
我等佢加眼罩先(試左未用),細路騎差d,有P不奇,贏就未必:025:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-9 03:39 AM 發表
如果第三場我有隻心水提供~

國家富強~呢隻馬今季一早有場響谷草沿途四五疊蝕好多位試準左

之後過左一大輪冷河~上場有15倍已知退熱成功~

今次排內檔換有騎功而唔會熱既薛達祺

有8-10倍可WP兼投
唔夠1,4跑:086:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-9 03:36 PM 發表

其實佢地三隻都響上場303場次度碰過頭~

1號直路無位出望唔到空最蝕

隻4慳完位塞左一陣望空後其實同8都係同速衝~

今次檔位互換~我諗係1,8兩隻鬥
隻1唔使講愈長愈合,隻4...1800最好,上仗細路跑,今次唔用又唔同:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆