上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-17 02:13 PM 發表

小弟認為佢火氣平平・完全唔算FIT・:030: 至於今晩沐地會否不利後追則要睇兩、三塲先知了。:071:
又用一個配額:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-17 11:47 PM 發表

哈.....毎個月都有三幾單:122: ......今次好平常O者!!:027:  :096:
我發覺你近期貼馬,都秤高左大摩同蘇銘倫既馬:023: 有冇咁既事:096:

:071: kuskit 兄,寶樹友盈掃晒:096: ,隻馬好Q快,呢場唔買下場無錢分,對手幸運寶貝同星光活力:025:
你又點睇

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-19 04:55 PM 發表

講真果個閘太揚與否・對小弟影響不大・因為陰謀論只佔小弟論馬的一小部份・:096:
小弟係用自己既的一套對個別試跑、試閘都未必識留力之馬匹的計算方法・:041:
計算出今塲假 ...
星光活力又點睇:096:

:025:
引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-1-19 05:09 PM 發表

其實呢隻馬只不過係範圍內主要一員
賭錢邊有話得贏晒
如果臨場真係超熱
初出馬而無晒值駁率
咁不如食返回頭草
諗下其它1000M經常上名馬好過
可能佢地位置重高過賭幾隻熱門W都唔定架
先諗定幾件
臨場 ...
無35蚊....牣出我都未必落叠:025:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-20 10:18 AM 發表

唔該哂!!:027: :071:
我買左.....點算:030: :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-20 10:33 AM 發表

中國智駒、逍遙自在・:030:咁唯有坐係樹等運到了・:027: 可能仲好分呢。:096:
你貼士今日又有大摩蘇銘倫:071: :086:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-23 07:41 PM 發表
權威發達W、Q、PQ(3x7)

第一場)
4.神劍金剛---季初(第140場)所展現的它韟b?:092: ・・・相信只要睇完前次及上次騎手有如夢遊般的發揮・就應該明白多數又係與恐佈活動有關了 ...
第五場最啱心水:036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-23 11:09 PM 發表

亦係小弟最有信心及認為最値賭既一場・希望收錢既時候見到你啦!!:097: :096:
上浦勝將W有四倍以上就好:096:
頭場隻神劍金剛一再指出不計無厘頭第二個場,次次八名以外:030:
上兩次熱門我都無中招:096: 今次亦不例外,:025:
唯一吸引下注...有番賠率去博。:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-25 10:03 PM 發表

哈.....近月因自己較為懶惰及馬運欠佳・一月份7次賽事竟出現近年悍見的6:1大比數落後的情況。:027: :026: 而適逢週日兩場一哩大賽當前・真係要花更多時間細心研究毎一匹馬既進度・務 ...
呢輪真係燈左d...:030:
不過d股票係咁升,進貢d畀馬會無乜所謂:041:
下個月要努力d,唔好交行貨:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆