上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-25 01:42 AM 發表

對於(群交)我係絶對反對:034: ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・} ...
自己女友或老婆梗唔得,
但夜之女...我就無乜所謂
我偶像都試過一齊搞

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-25 02:36 AM 發表

"玉蜻蜓"那場只係得一隻馬跑・:131: :098: 1400那場(彩虹兄)當然時尚風采了・:036: 另外4班那場隻煇煌駒只係得啖笑・但隻金冠就唔講得笑・需要進一歩跟進。:131: :036:
金冠....:086:  我睇就殺晒,估計廿幾三十蚊:098:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-25 04:13 PM 發表
權威發達W、Q、PQ(3x7)

02.場)8.南華精英---除毛色外無論身形歩法皆與同父馬「熊中雄」十分相似・相信亦為一匹彼早熟的中短途馬。從11月初試閘所見巳有甚高速度及不俗的貫注力・到埋門 ...
全部都射程範圍:096:
讚及和應太多無乜意思,不如挑d野講,
南華精英試閘好吸引,皆因例在前列,多人注視,
頭兩個閘稍推即內閃,係好明顯,
第三個閘教隻馬揾遮擋稍留,最後百幾要用右手鞭「羊」住.....,好左d
今場應跟四五位或再前些,放頭冇佢份,
最怕發力追時又內閃,要多番收正。

引用:
原帖由 hei@ 於 2006-12-25 08:07 PM 發表

甘隻"金冠"有乜甘好?
兩個大閘一泥一草都無乜野睇,不過好肯定係有速度,
泥閘照例大漏閘先(蔡廄馬試閘多如是),但好快在外叠走了一段,直路收工在尾(例牌如是)
草閘就不同,出閘快但全程拖,仍然搶住走好好火,韋達都好少捉得咁辛苦....
講款...栗色馬有白鼻大大隻,特別吸引人(如俊歡騰、龍冠),
將來當然要跑長d,但初出又咁好火,一千起步先啱數,
估計今場會拍住或跟新石磨藍,騎落去有幾多唔知,晨操好少鬆佢走,
有權係「工兵」,捉實就吸引,推就無,:026:
亦有權係「活力寶蹄」,可彈離贏,:036:
今次入位或贏,下次都冇運行(賠率),:092:
但我信隻馬款頭同啖火,一出就W。:098:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2006-12-25 08:14 PM 發表

佢應該一早收左風:096:
無收風....明天三倍半或以下,單W。:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-26 01:52 AM 發表

職業兄都好細心・:036: 的確稍推即內閃的確係好明顯・:041:
但當出賽時有鞭在手時・內閃情况未必會同樣再發生・:041:
而第三個閘因立心教馬・所以一出閘巳刻意捉後& ...
我唔係呃飯食架:071:
唔睇多d,認真d,係唔會有信心劈落去,為荷包著想姐。:096: :097: :098:
就算輸都唔好唔知點輸,連隻馬乜樣乜色都唔知嘛。:025:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-26 01:55 AM 發表

求先睇左馬...長線成就"金冠"更高...隻馬個體型同骨架大隻d...呢場馬好多所謂既質新馬身型都好似流於單薄...就連另一隻有飛既"贏得快"都有少少呢種感覺...
一早上面講過,呢d款好引人:131:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-26 11:07 AM 發表

如果隻"金冠"有6,7倍・咁應該點做好呢?:023:
係等收多D錢・:131: 定係要買細D呢?:023:
我就買細d,無理由咁筍,:025:
希望閘前落飛(同主再戰群雄都係鍾意玩打劫)。

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-1 10:43 PM 發表

其實投注方式既對錯好難一概而論或者以一日而論的・:041:
因為有時重拳買P輸左・就認為以後應該以小摶大・:034:
有時以小摶冷輸足全日・又認為早知將D錢重拳買自己最心水果隻重P ...
全中:036: :036: ,夠時候就識揾路行,但有d人永遠都揾唔到

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-2 02:47 AM 發表
不如愛兄下次貼多d馬~比我參考下:023:
:036: :036: :036: 贊成:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆