上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-25 12:46 AM 發表

咁就仲死...少左隻馬擔票...側晒係一隻度...

anyway...都未祝kuskit兄同賭徒兄2位聖誕快樂添...:097:
後生仔,今日唔去劏豬:131:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-25 12:50 AM 發表

乜野後生仔唔後生仔呀..咪係度扮大師...:071:

嗯..今日冇人約....我試過一條冷係平安夜出街去mk同老尖...結果都係得傷心2個字..最多加多2個字..."眼冤"...都係算數...:023:
我都想回到十年前...即後生仔:035:
唔好咁「奄尖」,攞多d實戰經驗:131:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-25 12:58 AM 發表

哈哈...可能你係我既話你今晚聽晚後晚都唔會出現係呢度囉...

唔係話乜...我絕對唔係"媾女聖手"黎架..:023:
贈你一個字:膽
d靚妹仔好易搞,稍有綽頭就...手到拿來:096: :071: :131:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-25 01:10 AM 發表

你咁講都有道理...佢地相對閱歷較少...好多野都未識死...:071:

呢d日子我只係想同個情人過姐...但係no way...:044:

anyway...呢個假期長路漫漫...瓜...
我帶你去揾情人...:131: 一夜情人:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2006-12-25 01:16 AM 發表

職業賭徒你咪亂黎呀:044:

初夜要留給世上最愛的人架:096:
佢廿幾,我就唔信佢仲係青...:097:
如果係,仲要快d去吸收經驗,:131:
唔係第日真係入錯門口:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-25 01:20 AM 發表

哈...我冇銀...人又樣衰周身搵個錢睇下都冇...冇女仔會花時間係呢種男仔身上既...:071:
梗係唔係啦,夠胆就得(以我經驗)

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-25 01:21 AM 發表

拿拿拿....既然係咁..職業大哥就應該俾我一睹你既厲害啦...觀戰...:071:
我真係試過架...哈哈
拍跳、群交、一男兩女、兩男一女,乜都試過:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-25 01:29 AM 發表

咪就係叫你俾我開下眼界囉...講真未真正見過...:071:

聽你講到好似人地日本仔拍d野咁..:071:
我試過在澳門夜總會飲到半醉,
班朋友問我敢唔敢畀佢地做觀眾,
最後入晒來睇,收入場$500,
其後就變成群交:096:

:131:
引用:
原帖由 vickysoo 於 2006-12-25 01:33 AM 發表

唔怪得你寫果編自傳咁鬼黃啦:096:
唔該下一次加多些少床戲:097:好正呀:071:
好呀:131:
係呀,兩男一女....原來九龍塘唔畀入:026: (兩男唔租:030: )
最後轉戰酒店

:131:
引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2006-12-25 01:38 AM 發表

哈哈...500蚊...算啦...我買到幾十隻4仔睇啦...咪玩...:071:
錢事少,但人有好奇心,點到要佢地付出代價:096:
不過成班搞...又好好玩:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆