上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-19 08:54 PM 發表

我估「原小子」更必然係你估中的(其中一匹)・對不對?:071:
正選係頭場:096:
係邊一派既人,就會揀個類馬,
你同我都有做功課,最鍾意揀d自己知多d,人地知少d既馬,:086:
除成功感外:098: ,分頭或會較好,對不對?:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-19 09:36 PM 發表

小弟絶對承認自己最鍾意揀d自以為自己知多d,人地知少d既馬, :027:
但有一點更重要既因素・講完唔知(職業兄)信唔信・:071:  
就係小弟貼既馬中與唔中・並非小弟最重要的考慮因素 ...
完全相信
打開份報紙,睇完所有専欄,自然會分別出邊個人有心寫,邊個交行貨,
個人覺得...中唔中不是重點,是否言中有物先重要,
搬賽績稿乃呃飯食稿,中唔中我都....:032:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-20 10:51 AM 發表

小弟經常都與(威兄)O岩心水・最記得莫過於早前尾場隻「心福」了。:131: :036:
而(威兄)所講既幾個論點・小弟亦十分認同。:036:
至於睇晨操状態其實真係無天才可言既・完全係 ...
另外隻「年年開心」上仗真係犀飛利・但(韋達)操過唔騎(威兄)有無小小擔心呢?:041:
而小弟再揀「天鷹」既最重要理由・就係隻馬比上次贏馬時状態更加靚・:131:
至於隻「原小子」睇完隻馬無想像中咁靚・毛色淡兼條頸無乜力・屬於無W則無P果類馬。:030:
你講的也很認同:036:
年年開心.....韋達呢場4揀1,好少死錯人:044: ,但依家已買到4倍幾,好重飛...唔似玩
原小子....d色係好淡,真係要睇埋臨場,呢個馬房唔放錢,要小心,落飛未必得,唔落就實死。:025:
天鷹.....呢隻鹰,我上次無份中,中開唔怕買。:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2006-12-20 06:13 PM 發表

天鷹最後果課後腳套入好深
隻馬又文靜長大隻左好多
對辦:096:

原小子非常認同職業賭徒兄講法:098:
欠一點火、毛色:043:

年年開心隻馬稚嫩關系重係出腳高
感覺末太集中
太熱就要小心:096:
頭場好鉋:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-20 10:38 PM 發表

哈...諗住有5.就無10.....點知:030: ・好彩5號退出慳番幾條。:036: :096:
我慳晒:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-20 11:11 PM 發表

哈哈...:071: 又無位上・:030: 真係好野!!:122: :036:
買呢類馬預左:092:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-20 11:38 PM 發表

其實我有預左・:071:  不過估唔到又係玩(塞車)咁無新意姐!!:122::096:
唔可以話玩,佢上次撐得出咪叫精彩:036: ,撐唔出死狀一樣:044:
基本上有三條茂利在裏面博位,再加外面壓入,必有一兩件塞,但塞d冷門無人在意。:025:

巫斯義做到120唔超磅....馬威力今季首匹四捷馬:098: 懶馬啱佢跑

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-24 11:57 AM 發表

哈...今日又要陪班老細打麻雀・無時間臨場睇馬・求其車左第2及第6口孖寶各2000$及其它例飛・但運飛差少少・全日慘負6XXX$$・:122: 希望元旦上演「摩法幻影復仇記」啦。:131:  ...
點解唔在boxing day復仇:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-12-25 12:34 AM 發表

當然係內有玄機啦・:097: :098: 由一月一日至3月31日可能毎個賽馬日都好可能係「摩法幻影日」。:036:
吓....:044: 大師又透露玄機,會多多留意:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆