上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-17 01:41 AM 發表

粒鑽石係急到今我擔心既地步....我只會買T指定第一名.....個W就下次先買了...:096:
哈哈...信心動搖:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-17 01:45 AM 發表

頭馬我都係睇3,6,但PQ揀兩隻後上馬,可能會有一塞...  
交畀騎師...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 01:51 AM 發表

其實都冇話動唔動搖...我諗我到時都係照番而家諗咁買...唔會有太大分別...:096:
單WQ,望收晒:097:
T拖2、3隻都怕唔中,拖多中同Q回報差不多就不如簡單d:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-21 02:02 PM 發表

哈...係呀!!:131:2000年版你可能仲細未玩過, 但如果有2008年版,咁唔食飯都記得一定要去試下啦,:023: 包你好玩到阿爸姓乜都唔記得...:096: :036:  
乜來:030: 聽都未聽過
我好似鄉下仔:032:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-23 10:18 AM 發表
『權威賽馬日報出版社』推出(怪談)系列珍藏書籍之「柏寶奇遇記7X1270」
有興趣定購既朋友請電:12456711

權威賽馬日報全日焦點賽事專評:
第11場
01大發雄威
02常歡笑
03耀目
04成功網絡
05笑談中
06 ...
博士究竟安好:041: 還是在深切治療部:044:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-25 09:14 PM 發表

kuskit兄....:097: ....職業傻佬...:096: ....唔好咁快收油住呀你2位....哈...煞科日不如1人諗一條連贏/位置Q....等我最後一日整番條黃金wants 過4關....:096:

P.S.﹕尋日條3X4又係中柱啦....買左連贏 ...
近期好難上網,一分鐘斷十幾次線,剛唔斷...奇蹟

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-25 11:38 PM 發表

嘩...唔怪得成日都唔見左你呀要員...:043:

我唔理啦...你用你既方法整d心水上黎...你一整作實左我照跟...:096:
送分帖畀左啦...機靈勝:097: :098:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-26 09:48 PM 發表

我冇跟你...不過我本身都有買...不過衰就衰在搭左"招積仔"...以後都係謙厚d好...:096:
以後都係謙厚d好...:030: 你話我:027: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-26 10:09 PM 發表

哈哈....你知就好....:096: :096: :096:

謙厚d...俾2隻贏得既我得架啦煞科...唔好太揚...:096:
好呀:097: 我7.1去問下胡錦濤主席先:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-26 10:28 PM 發表

要快...我聽電台話佢7-1走...一係你問下2隻國寶先...聽得明就包你贏...:096:
點都好,煞科日必定畀兩隻你,留下美好回憶:096: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆