上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 09:11 PM 發表

"爆冷"條Q真係...我都唔知點講...真3得2隻馬跑啦總之...:097:

所以可以稱之為纜頭呀...都係既真錢買又唔同....4關已經太多...好似波咁...成日都會斷一關架啦4關已經...

所以寧願掛開黎買 ...
爆冷輸個場係輸晒形勢,所以上次反勝已好有信心,今次咪一樣,唔明點解咁好分:096:
而呢d平磅大賽一向優勝劣敗,加上個兩隻明顯高其他一班,條Q抵買過生龜個條多多聲

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 09:12 PM 發表

咁咪好:036: 又有得開飯:096: :131:
反擊成功咋,攞番突周三連環炒個d:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 09:28 PM 發表

睇吓星期3可吾可以再下一成:097:
睇完抽獎先知:071: ,我d馬又排外檔就...:044:
但下周日馬有得玩,上定彈:071: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 09:34 PM 發表

下週係咪星期6....係就大鑊..我果日下午要去hk考試:044: :029:
你答中:036: 可以買定,唔使三心兩意對你更好:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 09:44 PM 發表

咁真係要睇你啦:036: 我
應該ok,希望有3-4倍回報:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 10:51 PM 發表

臨場執生....好多時未必執得到..:122: ..可能買定會仲好。:041: :097:
而下季有固定賠率,就更係要買得快好世界了....:131: :023: :036: :098:  
對我或你而言,呢項新彩池就相當合用:096:
因我地都未必睇形勢,只睇馬:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-6 02:17 PM 發表
權威賽馬日報6月6日精選貼士提供:
第 1 場
2.師兄出馬   6.好犀利   7.國家富強   1.快而威
權威短評:2.師兄出馬---從近仗表現顯示評分處現時水平巳經成功建立底部形態,未來一段時間將進入反彈A浪。若從復課 ...
師兄出馬真係瘦到「吊肚」:044: ,贏就由佢贏...:026:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-6 03:10 PM 發表

哈....馬真係好瘦.....不過一向如此. ....如養番肥則會展開反彈B浪....就算4班都有得跑...:097:  
你先去撲浪:096: 真係起浪我先落水一齊玩:071:
業精於勤就超啱心水:097: :098:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-6 03:52 PM 發表

咁我一於細注撲浪]....大注精勤]...齊齊收銀]...:131: :036: :096:  
無浸親...博士:044:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-6 08:34 PM 發表

地快特佳,所以信心都幾大!!:131: :098:  
重P首關...嚇親:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆