上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-12 03:48 PM 發表

哈哈...kuskit兄我諗已經食飽飽有餘....2隻都有4-5個開既...:131:
睇佢寫主力應係尾兩場:025:
不過一定已封晒蝕本門:096:只係贏幾多
我都睇隻藍基因去泥地博,買大條3細注1,中二奨都好:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-13 09:30 PM 發表

因為鐘意賭馬的人只會買自己喜歡的那一匹馬・無端端比多另外三隻垃扱你・根本一D意義都無.....:025:
我有時都會在垃圾堆執到金:096: :086:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-16 05:13 PM 發表
權威賽馬日報5月16日貼士提供:

權威獨贏精選:
第01場)
9.揀得準---今次巳是短短一個月内的第三次出賽・但連拼下馬身卻越見壯健・質新馬之進度往往於不知不覺間巳經到位。若以第(450 ...
咁啱既...我正打算寫萬事利:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-19 10:04 PM 發表

哈.....大閘後上雖勁・但時間甚慢・而論走勢似乎同試的「海王之寶」更為吸引・:041:
不過大閘走勢如何如今巳不重要・因為當睇完河畔彈閘果課之後・小弟就知道必要更改貼士了 ...
個帖你鏟左:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-19 10:33 PM 發表

哈......因為落左雨兼睇完馬匹晨操後・睇法有D唔同左....:071: :097:
頭場都係改少少,勇士都係最高,:097:
大師係細粒d,但刻意留住試個次係幾好,
相比好玩一同舊馬試就....:026: 但死趕兼大隻佬日日自己操....:025:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-19 10:57 PM 發表

今日d雨落晒出黎未...聽日再落後尾幾場又可能有變化...:097:

睇晒3隻既試閘..."勇士"同"大師"基本上每次都好似有心分開黎試...:097: ..."大師"噸位上一定冇俾人咁討好既 ...
係試800米同1000米閘,所以無相遇:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-19 11:08 PM 發表

係呀...但係其實大家都有權報1000閘嘛..."大師"就已經試過真係留到隻馬啦..."勇士"就我見佢主力都係係前面走...但係就冇真正鬆過隻馬走...話時話...佢個樣真係有點兒似"工兵" ...
大我唔走:096: 根本不可相題並論:071: 兩個款
你唔講埋逾千二磅,熱下身好d喎:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-19 11:21 PM 發表

我冇話叫你唔好買...我冇必要咁做...:096: ...熱身???呢場咪熱身囉...大超班馬你唔知可以贏住黎熱身架咩...當年"精英大師"咪....:096:
唔得:046: 我要你金錢上支持:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-19 11:33 PM 發表

你似乎有心攬住一齊.............................................................................

...................................贏大錢 ...
叫完個個買,自己買$10:086:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-19 11:43 PM 發表

跟住買100蚊"大師"贏...跑完仲要整條死人飛出黎...信唔信我一鎚打爆你...:096:
你唔會激死,但香港仔等就....:071: :044:
:086: :086:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆