上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
190  149.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-25 09:25 AM 發表

巳經重上正軌・:023: 下次買得。:097: :071:
等你三隻死火馬:096: 快d動筆:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-25 02:05 PM 發表
權威賽馬日報4月25日谷草八場貼士提供:
第01場)3.陶醉 10.眼鏡之寶 8.陽明統帥 9.盈峰          
第02場)6.神劍金剛 12.開心多寶 1.齊齊贏 2.東莞之威        
第03場)1.百利旺 9.駿 ...
今次有幾場都啱心水:096: ,但三隻重心就不是我出擊場次。

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-1 06:46 PM 發表

嘩....:029: 我仲火呀.:046: 今日小弟突然變左(醒目仔).....一早見到隻「瓜得勁」竟然13倍諗左香梗・
重注孖寶改左3>1.11...500$......小注先補2>1.11...100$.....唔見左8成....:0 ...
我有睇:097: 但貼士比賽要預留#1:030: 你點改分....:044:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-1 06:58 PM 發表

呀.:092: ...咁點算...:027:
真係唔知:030: 話明唔准編輯投注帖,你唔編輯又點改分:044: :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-1 11:30 PM 發表

以前師父經常會對小弟説:「羅拔....你唔使為今日的失誤過於自責・因為你今日的失誤只會令到明日既你對自己一直堅守的信念變得更為堅定」。:023:
估唔到呢句説話到今時今日對小弟而言依然 ...
自我安慰:096: 阿Q精神:097: :098:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-9 02:23 PM 發表

嘩!!:092:  ..... 你似乎講得太誇張啦。:027:
出野未呀:096: :071: :098:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-9 02:45 PM 發表

今日見到D馬想.....:020: 所以要遲多少..4:30分...:097:
我都係咁話:027: :026:
周六就好正,開飯時間:097: :098:
你上次隻貼隻‘衰馬唔騎’...今次似樣:025: :071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-9 03:02 PM 發表

「你上次隻貼隻‘衰馬唔騎’」?:092: 小弟唔係幾明?:122:
但周六我地上次課果隻「上浦」今次就似乎幾正・:131:  :036:
好馬加鞭:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-12 12:51 AM 發表
權威賽馬日報5月12日貼士提供:

權威獨贏精選:
第01場)
1.山東名將---巳跑3場之新馬無論形格長成及走勢成熟程度均較同場大部份馬匹佔先甚多・今次於勇態進一歩提升下排2位可期佔有貼欄之利 ...
都幾好喎:036:
但尾場....未免講得太跨:096: 只係各懷鬼胎場合:025:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-12 09:31 AM 發表

哈.....唔算講得太跨姐・:071: 只可能係其中一個一揪漕井蚸拫貌k而巳・:027: 但比較各懷鬼胎呢個睇法積極同進取.....:096:
尾場唔好理住:096:
奇異福星已經好飽:122:
跑3第二就會有嘔吐現象:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆