上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
90  148.6k

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-1 18:24 發表

都估到你又係火遮眼, 未睇到邊個先係最好. :096:
頭關一隻加得勁, 尾關兩隻就係最明智.
當然, 而家講乜都得, 馬後炮. :122:
算啦!我都賭到"痴根"添,咁都睇唔到 2 - 1條飛有20倍.....:028:

隻9號已經受讓了12磅,加上步速形勢有利....咁都要輸俾隻大熱.....冇野好講,心服口服!!:025: :025:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-1 18:58 發表

呀.:092: ...咁點算...:027:
試下用"引用"作回覆保留你在#1的資料......跟住再編輯返#1........,但#2內的內容絕不可以改動,事前再通知主辦人,咁樣應該可以掛!!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-1 18:46 發表

嘩....:029: 我仲火呀.:046: 今日小弟突然變左(醒目仔).....一早見到隻「瓜得勁」竟然13倍諗左香梗・
重注孖寶改左3>1.11...500$......小注先補2>1.11...100$.....唔見左8成....:0 ...
你成日都話"好馬有倍率、千祈唔好縮".........如果你唔係諗得太多的話(咁都可以諗到"笑談中"...:030: ).....一早已經發達啦!.........:131: :131:

13多多勁駒---每場大形表演臨記係少不了的,但好似呢條咁騎呢既蛋散臨記,就簡直係此場高級數大形表演既恥辱,到時邊個比佢撞親都唔好,一於趕佢走啦。:046: :096:

蛋散臨記?!?!:096: :096:

俾你咁樣講一講,我又對呢隻99倍有D興趣呢......:071: :071: :122: :122:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-21 10:59 發表

Shhhh...... !!!  Wait for CHIU CHOW BOY to come. :097:
It's on LOCATION TEST in 日本.  But not sure how long the test will go on!

I went to Japan one week in Dec 2004 and one week in Sep  ...
咁多位兄弟,真係唔好意思啦........!!:025: :025:

當你地見到我呢個回覆時..........我已經係網上訂左機票......"底褲都冇著"咁飛 taxi 入緊機場辦理登機手續.......即刻飛過日本盡情咁玩Doc2008啦..........!!:131: :131:

真係估唔到咁多年後居然會有新的Doc出現!!:030: :030:

想當年,真係玩到老豆姓乜都唔知.......估唔到呢種感覺將來會再出現..........真係好興奮呀!!:023: :023:

相比下現在的star horse、i horse.......根本冇得比!!

希望將來我會有時間可以再次玩到老豆姓乜都唔知啦!!:096: :096:

p.s.如果D舊咭可以繼續用.......咁就..........:098: :071: :098: :071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-21 14:23 發表

有無全名:092: 等我去搵吓:071:
Derby Owners Club!!

直到現在,佐敦道某一間機鋪都仲有得玩!!絕對是遊戲界的一個神話,一部遊戲機可以在香港地租咁貴的地方生存到咁多年.....講你都唔信!!:025: :025:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-22 10:59 發表

嘩!!!....想飛就可以飛你真係爽,:023: 咁記得幫我配定隻1戰1勝既大震撼]仔仔做手信啦....:131: :096:  
講下o者.......你估我真係唔洗做咩!!:027: :027:

最近呢幾個月真係忙到飛起.....淨係俾個mega box已經做死我啦!!<----(晚晚睇洋鬼子打 ice hockey.....差d忙到"爆冷"係邊個馬房都唔知呀!!):096: :096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-22 18:52 發表

Ice Hockey begin so soon already?!?!?!
You watch them from outside or inside sin? :097:
早幾日已經打完了......你咁問?!你唔係有份打丫........咁勁??:030: :030:

我只不過是一個小小小觀眾,最鐘意一路食雪榚一路隔住塊玻璃睇........人打交!!:096: :096:

話時話,自從由10號開始睇,發覺呢種運動好容易有衝突.........脾氣唔好的好容易俾人趕出場!!(唔怪得之你咁鐘意打啦!):071: :071:

引用:
原帖由 三角嘜X三T 於 2007-6-24 23:16 發表
咁仲使唔使場場要影相分勝負呢?電腦都贏唔到....點影相?:096:
可以開機做老迴就感覺唔係幾好,不過我諗都係幾年後嘅事啦:071: 如果阿榮唔攪事!!!!!!!!!!!!
係現場有無見過追馬都贏到馬呢?有:036:
...
阿榮唔攪事.............都幾難!!(同中三T一樣咁難)!:096: :071:

我反而最想知道,到時會唔會再見到......"迴轉帝國"復國、"綠色牧場"摺埋、"821"....."自護公國"......"四海遊魂"一一再次出現在眼前呢??:041: :131:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-7-2 18:47 發表

博士...中央派個無身份証既運桔工人送禮畀你,收到未呀:030: :044: :096:
:096: :096:...........佢實收到啦!!尾場開隻"內地自由行"出黎.........我相信佢成個口已經都係"桔"啦!!:071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆