上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
90  149.2k

拔圖兄,點睇呢兩隻馬呢?

帝聖名駒

步步勝

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-1 10:33 發表

下?  我點會理D人走黎走去姐! :028:
反而0個D 坐住架飛船由天台抹到地下就間唔中望下. :035:

可能我想做"大智若愚"掛. :096:
哦!你想做""大智若愚""好易o者!!:025: 搵日我帶你坐下架飛船.....由90樓高對住維港望落去....:036: 包你.....大鑊嘔泡!!:096: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-1 12:27 發表

搭句咀先..."步步勝"同塊"糕點"小弟會揀做2,3選之間...:097:

以"步步勝"賠率較好較值搏...:097:
今場的步步勝絕對是我的首選.....:098: :098: 今次大樹遮陰....有得分!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-1 12:50 發表

你中左啦:036: :036:
"如肯放頭・有權第2".........跑第一,唔中喎!!:096:

以拔圖兄的性格,應該買左三重彩指定第二名...........:071: :071: :096: :096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-1 12:30 發表

你有坐過?  我想收風架, 不過隔住個窗唔好意思姐.

今日又會得閒響度0既?!?!?!
假期嘛!!難得有假同馬會死過....:025:

要出街飲茶了....下半場返黎先博命!!:041:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-1 17:17 發表

KEKEKEKE 聽到WHYTE 係0甘比人喝倒彩..... 決定跟博士,
買第10 DOUBLE 加得勁+步步勝 :096:
........ 尾關四隻, 唔係0甘都死掛...... :044:
博士臨尾轉"太"了.......update了最新的"笑談中"........:096: :096:

我同你一樣,死跟!!不過我尾關得一隻.....希望贏到啦!!
689701-MAY-2007
16:39
沙田
星期二
孖寶9 場    1 勁闖
10 場  2 加得勁 $100

$100.00
690801-MAY-2007
17:12
沙田
星期二
孖寶10 場  2 加得勁
11 場  9 包裝大師 $100

$100.00

引用:
原帖由 一燈 於 2007-5-1 17:34 發表

見到你條根, 雖然睇唔清楚; 不過應該係慧根唔係痴根!  :086:  
果然係一燈大師......究竟我係慧根 定 痴根.........跑完就知了!!:025: :097:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-1 17:53 發表

我本來都係幫你隻9打緊戲0既........ :096:

不過, 電台話加得勁D DOUBLE 全部縮水, 2 - 1 得 10倍..... 已經無晒胃口...... :028:
我知丫,因為我全程望住部腦落注.....當時最後已經見到 2 - 1 得10倍,2 - 9有28倍....咁既情況,我呢D馬場傻仔緊係淨買2 - 9啦....跑個安慰獎都唔會差得遠啦!<-----(不幸言中:028: )

況且再望一望尾場條 1,9 Q都有10倍.....重點會走去買2 - 1的孖寶丫......:098:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-5-1 18:01 發表

我知丫,因為我全程望住部腦落注.....當時最後已經見到 2 - 1 得10倍,2 - 9有28倍....咁既情況,我呢D馬場傻仔緊係淨買2 - 9啦....跑個安慰獎都唔會差得遠啦!<-----(不幸言中:028: )

況且再望一望 ...
原來我睇錯左.......:028: :028: 第十口孖寶 2 - 1有20倍...... 10 - 1先有10倍啊!!

賭到傻左!!:032: :032:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-1 18:13 發表

我明明第10場聽班友話係10倍架........ 有212.50 0既? :131:

你PAYOUT 有4.85 倍, 我PAYOUT 得 (21.25+4.85)/8 = 大約3.3倍, 你醒好多!
錯!非常錯!

我係坐穩payout 4.85倍....望住payout 28倍黎投注!!:071: :098: :071: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆