上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.8k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-27 04:41 PM 發表

5蚊3重彩:098: :098:
"原小子"除左14位之外真係諗唔到...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:45 PM 發表

你好野...:046:  中多過我,我中20蚊W/P/Q/QP咋...:029:
有得贏就得...我中10蚊連贏咋...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:56 PM 發表
第9場  買 1,6,7  算,好似我自咁,一碌柒...:122:
搏柏寶又死火...其他馬又真係買唔落手...:026:
我都認同...搏隻10唔得就係1,4,6,7....:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 05:08 PM 發表
衰左...:032:
買左3,4...不過做晒腳...而家要輸突...:043:

引用:
原帖由 andy1413 於 2007-5-27 05:09 PM 發表

中 win 無 q, sorry
我都冇...:023:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 05:15 PM 發表

4號都有例飛拖腳, 3號買唔到, 不過見到"零用錢"入直路無力, 不得不認衰.......(仲要今日最重注呢場, 慘烈啊:030: )
我仲有條win過緊...但係連贏就警察開槍...人地成4舊幾水...心情難受...:043:

引用:
原帖由 andy1413 於 2007-5-27 05:39 PM 發表

運氣差, 又係中 win 無 q , sorry
但係都有唔錯收穫啦應該...雖然俾人打到得91蚊win...:097:

呢場先東蔡...:096:

引用:
原帖由 andy1413 於 2007-5-27 05:46 PM 發表

贏少少啦.  11場, 努力中
我買左啦...而家睇跑馬...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 05:47 PM 發表

我隔夜睇佢仲有1X倍,咩飛黎架...:044:  點買呀...:029:
君禮仔同告仔都2 個win...你地邊個過緊關買到咁大...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 05:50 PM 發表

:086: 我係過緊關,但冇400萬咁多,得400幾蚊過落黎咋...:023:
哈哈...唔緊要啦...你同人地共同進退...必有可圖...不過21蚊我真係睬佢都傻...:071:

有冇人鍾意隻9...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆