上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  52.2k

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:14 PM 發表

5隻裡面得隻11有過陣上賽績支持,仲要係唔上名。:032: 並唔係我杯茶......
哈...新馬就係咁....範圍一定有...問題係開正俾我地定開歪...:097:

我仲有場馬想玩咋嘛...今日跑11場同跑13場都係咁...d馬唔多吸引...:096:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 01:23 PM 發表

auindi 兄果然識得.....避 , 你個...套...好有用喎 , 如果兄弟識得用你個套就唔洗出事喇:096:
都係...但係對於我呢d自命識睇新馬既人黎講...哈...有時真係要扮下野...係冇睇錯..不過買錯...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:36 PM 發表

我都係第五場先開始入正題.....:122:
我而家要忍...睇住大家贏錢...:096:

呢2場唔買就開晒出黎...我仲未發脾氣...係度練緊仙...:096:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 01:32 PM 發表
勁 ~ 中呀 , 終於收 $:098: :071:
原來爛賭先係最好...場場賭有時仲過癮...我今日場場買既而家中2條連贏...不過自己決定唔買就冇得講...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:38 PM 發表

恭喜師兄揭開勝利賫序幕...:098:
定d黎啦各位...今日你地有排贏...:071:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 01:48 PM 發表

我呢 d 唔識死 , 心口掛個勇字 , 有殺錯 , 冇放過 :071:
好多人都係咁...但係我本太少...唔可以賭足11場...唔係會扯到好散....:023:

呢場少馬但係形勢唔算簡單...

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:55 PM 發表

估計今日泥地都係跟前𤥢數𪊲......:092:
所以其實少少鍾意隻7架...佢識跑泥地既真係有機...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:58 PM 發表
擺係前面賫得7同10,10唔似跑倒咁長,都係捉住7穩陣𪊲.....:092:
齊齊贏番場啦...唉...終於中番個win...:096:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 02:09 PM 發表

好運會繼續黎......恭喜:036: :036: :036:
哈...多謝,...唔緊要...仲有好多場...慢慢玩...最緊要開左齋...唔係一直食白果好難攪...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:20 PM 發表
大家唔好意思,我現在回來,有問題就鬧 hk1122啦...:041:
番黎拿...等左你好耐啦...點可以少緊你...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆