上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  52.2k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-16 11:52 PM 發表

威財寶或水晶皇?
後者....win就冇梗...位置我好鍾意...不過記住要好分...:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-17 12:00 AM 發表

同意! 我諗呢場嘅時候, 都有注意到佢, 不過計落二線D, 冷P可以一博!
就係貪佢唔起眼加2線多少....呢組馬實情最強係邊隻???當你諗到呢度既時候就有一搏既理由啦...:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 12:09 AM 發表
我都係諗佢比亞滇去快活谷輸兩場 , 騎熟隻馬再返黎最佳路程搏 , 係驚佢 14檔 , 唔知點跑
佢輸俾"神勇至尊"那場都係外檔架...不過係上年11月既事...哈...14位佢係有多少難度...但係滇仔又有分頭既話我諗佢會識跑...呢場馬一定有馬快....2同13呢d馬點會唔走...:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 12:22 AM 發表
呢隻馬由季初 , 我就已經等佢戴眼罩跑 1400M , 由佢戴左眼罩之後 , 每次跑 1400M 我都有買佢 , 所以今次都會買佢
死路程算係死步頭...死位置馬..哈...你同我睇法一樣...不過大前提係要有分頭...:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 12:38 PM 發表
aa 師兄 , 已經開跑左喇 , 請問你幾時返黎 ? :030:  等你同馬會開拖  :071:
哈哈...kira兄...未夠一點已經輸左今日1/3既本錢...落筆打3更...好凄涼....:096:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 12:55 PM 發表

乜咁快就.........:044:  , 似足我星期三果劑 :096:  頭場好多兄弟都........:029:
好在 aa 師兄冇比心水 , 我都係 lost 左 $20 者:071:
唔怕既.....好戲在後頭:122:
哈哈...尋晚贏波既推晒落去...結果俾番晒馬會....做善事...:096:

星期3我有贏....那筆就完全未郁過...:097:

引用:
原帖由 nette_ng 於 2007-6-17 12:59 PM 發表
r2  aa好似打錯 no , 應該係 4 快上快:035:
係呀..條位置Q贏埋出黎添呀...恭喜aa...:097:

引用:
原帖由 nette_ng 於 2007-6-17 01:05 PM 發表
好野:071: ,我都中 q 5>4,11
都好啦...有錢贏就得....第2場先黎開大熱win...唉...

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:06 PM 發表

彩虹兄,新馬賽都咁落本,唔似你喎.....:092:
諗住係4,5,6,7,11 5隻馬跑架咋嘛....係呀...真係呢5隻馬跑呀...不過次序....:096:

引用:
原帖由 nette_ng 於 2007-6-17 01:09 PM 發表
我唔識睇馬,我又得兩二百本所以要好小心買,今日有少少 lucky
哈...都好呀...最緊要有盈利...所以我都睇定d先再買啦...一黎就中招...勢頭唔好...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆