上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 10:47 PM 發表
其實第8場可爭既馬真係唔小,只係要估佢地點走真係唔易,中左都係運氣行先..:025:
畫錯左圖就乜都冇架啦...買左隻10...睇下得唔得...:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-13 10:50 PM 發表

支濕佐水,第二:096:
哈哈...隻10號贏...支槍就自然會冇影...正常結果...:096: ...濕地"自由武士"條Q 352蚊竟然漏左冇買...:043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 11:01 PM 發表

你記住唔好太大注呀,平均注碼可能仲有著數...:025:
細細注冇壓力先敢玩以小搏大架姐...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:29 PM 發表

其實定力呢樣野我已前都冇,只係賭左咁多年馬,知道一樣野係最重要,就係本金...有本金既話就算今次唔中,都要保本,因為賭馬唔係賭一次,大把機會..唔急得...所以迫自己去守呢個規則..:023:
揀馬角度未必一樣...但係細心睇番大家既投注理念都好似...先求穩...再求贏...留得本錢在...哪怕冇馬贏...:096:

我既本金就浮動性既....分開左視乎谷草...沙田...乾濕地...同埋賽事水準....所以每個賽事日既budget都未必一樣...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:23 PM 發表

唔駛叫我師兄,叫我aa得囉..:097:
我平均一次預1000左右做本金,但有時發覺臨場唔對路就會用唔哂,至於彩池我主力都係W/P...始終最實際又簡單..:041:
除非好有信心先會玩埋Q+T
最簡單既投注方式先係最易贏錢...買3重彩單T拖得多兩隻分分鐘跑出3大熱門連老本都要蝕埋俾佢...我6月先中過一次招黎...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 10:07 PM 發表

中一隻已經唔易,仲要中哂3隻你話難度有幾高..:023:
最近一次中就係"爆冷"那條160幾蚊既3重彩...那場中左都仲要輸錢...樣衰...:096:

今次我都係玩WP...用最簡單既方式去試下搏一搏...:097:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 10:25 PM 發表
位置q都要拖幾隻才中何況三重彩!wp其實很穩陣,但可惜嬴不到大錢,所以往往用了做膽,最後跑第一但沒錢收,你說怎解決好呢?
又唔係咁樣講既...就係睇你睇長線定短線囉...假如你買WP每次有2-3倍既固定利潤....未必差得過你15次先中一條10倍Q架...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 10:18 PM 發表

岩架啦,除非臨場有2隻馬你唔g揀邊隻好,咁個時就可以玩下Q/QP...:071:
QP,...岩岩次買咪輸左囉...第3場買左5-7...俾佢激到訓直...哈...:096:

自問冇乜QP命...反而有時會中下正Q...:097:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-15 10:33 PM 發表
如果你有一千元你會買多少隻wp?
睇一日日...我有時真係好重心既我真係買晒落一隻度算...贏就贏輸就閃...但係正路計至少擺一半至8成落同自己隻重心有關既注項上面囉...其實200-400就會係散注搏...:096:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-16 11:37 PM 發表
第2場  2快上快11火流星
第3場  5順利贏9宇宙良駒
第4場  4錢順來
第5場  11千里馬12勇敢
第6場  6再度豪情9大紅人  (汁_)
第7場  12冠先鋒
第8場  7驊中龍
第9場  2真旺財4勁彩寶蹄  (?br /> 第10場4高耀之 ...
你4隻加上去既馬度有一隻我係有d鍾意架...:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆