上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  52.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 03:43 PM 發表

哈哈...好彩過左兩關.... 如果隻問號唔見左就大件事了....:092: :044: :096:  
哈哈....我今日好樣衰..貼親都唔中...果然唔係重心場次就死梗...哈...:096:

好彩自己一直都冇點買...隻問號應該ok...不過15蚊...:096:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-9 03:44 PM 發表
AA:

I buy $20 place jer, but also feel happy, 位置 $30 x2 =60 good good for me, heheheee
有得贏都算係好先...我今日到而家為止係負數架...不過全數散注...輸唔瓜...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:59 PM 發表
我自己會買單Q 6 + 12,aa兄 同彩虹兄有咩提供?:092:
1,2  2隻度諗緊....

揀隻2啦...搏下啦...:096:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-9 04:00 PM 發表

點呀老友,有咩好野?
呢場個個都睇住一隻馬跑...哈...買連贏同3重彩架姐係咪呀?:096:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-9 04:04 PM 發表

覺得會唔會開告仔q ?
12 膽拖告仔q 全餐7注飛都好似有利可圖 :025:
哈....呢場玩半隻手遮天...難賭...我會揀一兩隻搏囉...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:12 PM 發表
好恐怖..12號直頭好似唔夠跑...:044:
我仲有付914號孖寶叫緊糊...不過冇買到奇異果呀...:043:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 04:16 PM 發表

如果唔係告仔賫又會好多人叫拉倉....:096:
告仔8隻冇隻贏...恐怖....:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:21 PM 發表

係...都可以拉架,拉去蔡生到囉...:096:
喜蓮系同告仔好似感情唔錯...我諗未必會...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:34 PM 發表

都係要番2號做膽....杜來都係搏命格...:025:
正路 1-2-5-7我鍾意多少啦...1-2係好強既泥地實力...不過今日好似下半場都玩玩地野...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆