上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:12 PM 發表

係囉,上場仲買緊得眾,今場D飛咁硬冇理由唔再睇佢,隻馬行出黎又真係唔錯嘛,唔係我都唔會搵佢做膽啦...:122:
你岩...隻14係好fit架...飛數亦遠比想像中熱...哈....不過睇隻"萬事利"跑真係笑鬼死我...好彩係10蚊雞...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 02:14 PM 發表

告甩就得返條QP:044: ...凍過水.....:032:
恕我直言...你應該係齋收位置Q....:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:19 PM 發表
慘啦,甩左...:030:
我同auindi兄係好老友....我都望佢贏...但係問心講呢場係應該甩...撞左人地3次喎...要怪就啦只怪某人連控制隻馬都唔曉...:043:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 02:17 PM 發表
aa兄、彩虹兄,今日睇癧大家手風幾順,不如每場每人揀一隻等我串條鐵角呢.....:122:
哈...我今日心水唔多架咋...頭先都仲要輸10蚊雞...哈...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:23 PM 發表

我冇所謂..睇彩虹點啦...:122:
呢場我唔賭...鍾意既2隻俾你地揀左...咁我揀番隻10...:097:

引用:
原帖由 莫邪2006 於 2007-6-9 02:28 PM 發表

記得post比大家參考
而家我地3個即係揀左3-10-13呀...莫邪兄可以參考下...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 02:34 PM 發表
彩虹兄唔揀就買aa兄賫「財馭」 + vicky兄賫「好來好去」 + 我賫「鴻霸之星」買Q & QP.....:122:
...揀左...:044:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 02:39 PM 發表

哈....6場12.(寶沙)點睇...地淋磅輕有無得諗....:097:  
個問題係即場又未再落大雨...時間亦唔算好慢...邊線腳...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:42 PM 發表

唔怕唔怕,開大熱Q唔係我地杯茶...:096:  <=屎撐..
5班開大熱Q....真係....哈...其實上半場細心諗都冇點爆過...係泥地隻"友活力"捱到個冷q腳姐...

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 02:41 PM 發表

sorry...心急得滯...好彩唔中,下場再癧......:122:
唔緊要...輸得好肉酸...哈...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆