上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 11:39 AM 發表

如果每次賽日投注係1000蚊,咁細細地玩就今日最多玩500好啦,如果肯選幾場玩,可能唔駛500添,但如果貪玩場場玩,就要縮注..一場最多選2隻馬,仲要玩QP,我明天多數玩6至7場馬,每場1隻 WP玩下20蚊注都唔過300,如臨 ...
今日d馬忍到既慳番唔少....至少呢2場我真係坐係度睇跑馬算...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 12:56 PM 發表

我會參與小小..:122:
哈哈...望你贏啦...泥地大部份我都冇興趣...今日要輸我錢既泥地可能係第9場...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 01:07 PM 發表

算,頭2場冇乜嬴輸..:046:
冇眼睇...唔買就贏...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 01:36 PM 發表
中番2號P...:029:
岩岩好有...有運喎aa兄...恭喜...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 01:15 PM 發表

冇計,自己爛玩,2場加埋都係買左180蚊,收番22X當打和:096:
你都叫做中先...我買就輸...唔買就贏...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 01:39 PM 發表

要我冇$收就好難,問題只係嬴唔嬴到..:023:
哈...今日我搵緊位...同佢一條飛決勝負...唔同佢咁多廢話...:096:

23蚊位置呀???哈....執番黎....:071:

韋達  1-1 柏寶老哥...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 01:46 PM 發表

我估今日柏寶嬴韋達1場咁多啦..:028:
就係隻15蚊...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 01:43 PM 發表
我隻「福勇」....:043: 不過輸比咁落力賫韋達真係服......
上次64強我都已經有諗呢隻野...呢之4野得一個情況會得...濕地...睇賽績就一清二楚...不過韋達隻野等左好耐啦...:096:

呢場隻10我未睇到隻馬呀....不過揀呢隻先...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:09 PM 發表
買W/P 收足4場,拖親腳都拖唔到,冇鬼用..:032:  好彩1W3P 大注dd..:122:
我地如果夾埋既話數字上我地中緊...不過可能會冇Q收...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆