上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 06:09 PM 發表

冇錯呀,佢騎先嬴唔到呀嘛...:041:
哈哈...呢隻馬連續3次入位已未贏...我覺得除左騎師之外隻馬既進度亦都未見突出有關...:097: ...一次輸就話騎師問題啦...3次都贏唔到就証明馬進度未及現時評分...:097:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 09:27 PM 發表

你...唔call我既:043:
其實...佢....

都冇搵我呀...:043:

即係我地2個質素差...:043:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 09:49 PM 發表
你地三個都係權威]既靈魂,:023: 假如有一日你地都消失了,:026: 亦正是小弟及權威]消失既時候了。:025:  
哈...又咪鬼講到咁誇張...權威係小弟眼中反而係呢度不可或缺既一個地方....雖然有時心水不盡相同..但係當中所提及既相馬知識同埋理論實在係好有幫助...:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 10:13 PM 發表

哈...我地巳算係老朋友,一切都可以心照了....:023: :041:
都可以咁講...雖然未見過...但係有好多野大家都知大家會點睇點諗...:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 10:39 PM 發表

無錯...雖然大家未必係同一種人,但係有好多野唔講都知大家會點睇點諗...一樣可以交個好網友!!:023: :041:  
有時意見同角度不同反而會收到集思廣益之效果...係好多事上面都係...不單賭馬...當然處理得唔好就會變成人多手腳亂...不過我同你甚至呢度好多網友都有批判性既思維..相信會識得自行分析...創出新想法...我呢排唔打算出post...係因為我發覺又係時候要整理下我自己既思維...漸漸開始離遠左成功之道...:097:

就算乜事都好啦...我都支持aa兄呢個post...只要一日未摺我一日都強力支持...

贏輸一件事...總之撐老友為先...:046:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-8 09:56 PM 發表

多謝多謝..:041:  但明天馬仔都係細細地玩好啦..:023:
所以今晚睇你老點既心態同之前5次都好唔同..之前次次都搏命....今次反而係抱住種娛樂既心態去睇馬...睇你地講野...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-8 10:11 PM 發表

岩呀,我都係咁諗..:041:
你好番d未...我上過黎睇到你星期3好似唔太舒服..:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-8 10:17 PM 發表

好番d啦,好似星期3咁精神唔夠咪早d抖囉,賭馬好哂精神,又要度又要睇好鬼忙..:032:
哈...你同我諗法一樣...我賭完馬那晚真係會累得幾辛苦...9點左右已經累...:096:

唔精神就抖多d唔好賭...唔係到時精神又冇錢又冇就大件事...:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆