上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  52.2k

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 04:36 PM 發表
其實呢𪊲大賽①A根本大把在手....:092:
係架....又得7隻馬...3重彩都係得160蚊...同平時一條Q差不多...

好正氣呀...正氣過正氣歌...連開2場熱到辣...:096:

引用:
原帖由 ~富江~ 於 2007-6-3 04:54 PM 發表
又係大熱~~今日完全唔好玩....=.=
本來熱有熱賭...但係呢d場合佢開大熱Q...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 04:54 PM 發表
中番10號win..:026:
都有28蚊呀...做乜個樣咁呀..:030:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 04:56 PM 發表

泥地計性能多於實力,有心搏殺都不敵飛快贏.....
都岩....泥地上有唔少以弱勝強既例子...特別係大家實力差距唔算想像中大時...:097:

2隻都有心搏殺...:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 05:24 PM 發表
跑第4呀...:029:
冇法...我都有買...今日我真係黑到癲...呢排馬運簡直9流....

買8拖1,9....而家真係冇晒感受...

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 05:26 PM 發表

你上場又唉唔放過我:026: 唔係就春天
你而家都好美滿啦...:131:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 05:27 PM 發表
今日原來冇運...:032:  輸小小第4 唉...,隻成功皇要嬴呀...:023:
今日係極度失運...坦白講我而家係負數...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 05:29 PM 發表

我都係,我靠D孖寶保住小小江山咋...:029:
好彩就住玩...唔係死得好燦爛...熱又冇力...所以我都有點收爐之心...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 05:31 PM 發表

中Q....條三重彩.......:043:
我買左8拖1,9...哈...o晒咀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆