上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
67  148.6k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-2 05:25 PM 發表

威哥好似你成日都忍唔倒手播:071:
買細D都冇問題既:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-2 05:34 PM 發表

咁就ok:071:
唔係一開波連輸幾場大野
你都咪話唔打擊:025:
早兩次冇買~上次都買細左好多

冇三幾萬我都唔著既:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-2-2 05:41 PM 發表

錯,係一定忍唔到手:071:
真係識又買d,唔識又買d:096:
忍左兩次冇賭la~不過我以前週不時無信心買冷都贏唔少架

:097:

頭場6,9單Q完全岩晒心水

:131:

如果隻八對半起步較快~可以跟前D守boxsit位~
今場佢機會都不弱~2,3,4,5,12幾隻實力馬控制大局~
範圍唔算闊

引用:
原帖由 auindi 於 2007-2-6 11:48 PM 發表

好耐無傾啦威哥......:122:

「八對半」連續三場跑入三至五名,尤其上仗田草千六跑第四,鄰近對手有「濰坊」、「勇威星」、「輝煌贏」、「皇者之光」及「成功皇」再出提升名次,可見佢表現轉穩定兼有 ...
勝利鑽石計馬當然最高~不過跑法被動之馬於谷草始終要講際遇~加上隻馬都仲未係好熟~

加上此場多數會極慢步速~搏唔到賠率買W冇乜著數

另外我今季隻愛駒新通勝慢步速當然爆得勁~但其實快步速佢既表現都唔係曳~

只係因為佢兩次快步速都係響谷草B欄外疊蝕位多~贏果場正係谷草A欄[冇咁蝕]

今次坐位望贏一樣應該冇問題~上次贏前已指出論馬以今季表現應值80幾分

當然以佢跑法跑沙田的確較穩~所以今次我都只係細W大P策略投注

如果第三場我有隻心水提供~

國家富強~呢隻馬今季一早有場響谷草沿途四五疊蝕好多位試準左

之後過左一大輪冷河~上場有15倍已知退熱成功~

今次排內檔換有騎功而唔會熱既薛達祺

有8-10倍可WP兼投

引用:
原帖由 STEVEN0407 於 2007-2-9 11:17 AM 發表
我都追左隻國家富強好多次, 但今次希望得啦 !!
我想問下隻''信賴'' 點睇 ????
佢響谷草跑完好賽績之後我只追過一次~過一輪冷河岩晒呢個馬房手法

你睇果D鷹系~燈膽王等馬~之前長期都響低一班次跑~

等隻馬去到年紀大[開始唔聚飛]先連場交出好表現

加上隻馬已減至30分~再唔贏有退役可能

佢仲有幾隻馬要救~所以呢場應該要搏

信賴如果識跑泥地殺晒~賽績級數冠全場

上季新馬入前四既馬差不多今年響四班掃晒

引用:
原帖由 羅拔圖777 於 2007-2-9 01:18 PM 發表

多謝(威兄)既半冷精選!!:131: :036:
我等緊博士比D三T靚膽我大包圍就真:023:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-2-9 03:12 PM 發表

唔夠1,4跑:086:
其實佢地三隻都響上場303場次度碰過頭~

1號直路無位出望唔到空最蝕

隻4慳完位塞左一陣望空後其實同8都係同速衝~

今次檔位互換~我諗係1,8兩隻鬥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆