上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
67  148.6k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-1-31 09:54 PM 發表

都唔知鬧你好定讚你好:030: 突然失常:043:
我用11膽的話就中條冷Q~而家只中W,P:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-31 10:18 PM 發表

W,P都好爽啦!!:036: 我買既時候14倍....跑完得番87$:030: ....:071:
祝(威兄)今晩要贏多D!!:041: :036:
尾場隻包裝福星W今晚就肥仔了

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-31 11:28 PM 發表

係呀...1-4場真係一蚊都冇賭呀...熱門今晚除左"正隆"大部份都死到直一直...輸死好多人架...:044:

"正隆"方面尋晚睇狀態比我想像中更fit...好明顯係top form...諗極都冇唔贏之理.. ...
我一早比人都係比呢隻~不過見得兩倍過關冇要佢~臨場見利追買多利高搭佢Q,PQ同w,p

點知多利高輸騎師

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-2-1 12:13 AM 發表

哈...所以你見我係你個post都特登整2句講番呢隻全熱門...照計全晚大熱齋賭呢隻....其他大熱可以唔要...威兄隻"包裝福星"老馬硬仗多左....所以今場真係衝唔番咁勁囉...至於"多利高"咁岩 ...
隻包裝諗住抖夠先出應夠體力~佢用黎海榮減磅跑谷或泥我會比多次機會佢

計今季段速真係勁

尋晚響酒吧比朋友4隻馬W3隻

就係何良3隻同正隆

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-2-1 12:20 AM 發表

哈...講真...唔係話佢唔得...但係講真要靠形勢囉.....今晚成個形勢講真唔算就到佢...同埋對上2場實在硬仗...追"伯神寶"那場真係搏命架....再加上佢要贏既話我覺得唔係呢個賠率囉...:071:
過關6倍落到3倍~我好多朋友有份過

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-2-1 12:22 AM 發表

哈哈哈...你D FD睇黎都幾肥仔水喎今晚...:071:
佢地有一個買得都好大下架~我諗尾場真係有十幾萬叫落去

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-2-1 12:44 AM 發表

...所以過關飛都有佢份啦...哈...唔緊要...而家都收番多少回扣啦那條唔中既...:071:
得佢地有我冇

其實我反而有其他見解~
如果純以光度亮度等去計算~
點解上季多次夜馬泥地又會特利前領內疊呢?
我反而係覺得關濕度同扒地既密度深度有關
賽前一日我睇蘋果報場地經理已經講明今次泥地有得追
老實講~其實馬會一時一樣既標準[扒泥地同草地壓地問題等]
已令投注者好難適從~我都係鐘意賭以前既天然草
我覺得而家令到一D爛地馬無發揮機會~
我早幾年過澳門賭爛地馬都不知幾好玩:122:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-2 05:12 PM 發表

完全同意!
馬會在背後攪鬼亦都係一個主要關鍵因素
跑之前
淋水多少?
點淋法?
扒地幾深?
扒邊道?
佢喜歡就淋
喜歡就扒
你吹得佢漲咩
不過通常跑二場都會領會到多少
所以我絕少投注前二場賽事 ...
我覺得有時草地D鴛鴦地都係佢地搞出黎

賽前連試幾日閘確會影響外檔場地

所以都係睇頭幾場穩陣D~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆