上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
67  149.2k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-1 07:42 PM 發表

哈...估唔到今日從第五場開始直通輸到落第十場...如果唔係第二塲付付LookLook贏左唔少:096: .....今日就大件事了。:095: :071:
我第五場先起身~求其買左勇猛神駒w,p~條Q二百幾應中硬~不過太貓冇買Q:028:

我今日和和果果

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-1 07:58 PM 發表

威兄你有冇睇我係吹水區個post....我因為佢死得好慘...我擺埋係度俾你睇...:023:
我都比佢激死~見大摩贏完創感信心仲大左~點知隻馬衝落真係唔掂

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-1 07:59 PM 發表

已經唔係當初預期110分既水平...恐怕連95分既水平都未必有...我唔想為左佢那1win而輸更多更多既錢錢...今日已經斷晒....話明一隻佢一隻"精英大師"買完今日唔想再追...:071:
跑泥地千二最少有兩場w:096: ~精英大師我冇買好耐~拖都冇拖佢~隻馬真係應該比佢退役~佢跑平磅都唔會夠紙醉,騏踩班新力軍跑

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-1 08:01 PM 發表
傻啦...唔好咁諗啦一燈兄...你打以上呢段字...真係令小弟學多左好多野....好多時我一亂就投注方式都會亂...呢d就係小弟既不足....

我唔買"勁好"win係有原因架...

六環彩﹕第5場開始  2,10/3/7 ...
不過六環彩如佢跑第二應該分少3-4成~勁好我係第4,5選~諗住佢上番呢個分跑沙田w唔到

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-1 08:02 PM 發表

哈...我反而同你相反...都知摩摩條友唔會咁好死連贏2隻俾我...但係全部都係過關飛...我有得揀嘛...:043:
下次買$5000三T大包圍:071:

不如愛兄下次貼多d馬~比我參考下:023:

各打馬機朋友:呢排我都成日玩馬機~不過係i-horse racing~都相當好玩架~
呢排掛住玩刨少左馬~所以今日要早D起身刨:097:

愛兄:翱感我都好鐘意~記得上次kuskit兄話隻馬狀態未得我都照買~[因為我諗隻馬最少重有15分以上上升空間]~佢鬧輸我都有D失望~直至而家先知獲利多同大富之星都咁超之後先知佢對住果兩隻對手都重有咁多分在手~8成馬係唔夠殺~今次kuskit兄覺得佢狀態點?
呢場腳我會要返天域同豪俠本色:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-1-6 01:01 PM 發表

哈....i-horse racing同DOC真係無得比:028:・ 可能因為成日要熱左身先贏得・:030:
毎塲之間速度又慢・:028: 再加上自己騎得又屎・:027: :029: 所以毎次都好眼訓 ...
其實隻馬勁唔熱身都贏得架~不過熱身當然會好D~但咁樣唔係同真實賽馬一樣更講部署咩?:097:

如果你多馬要操又要自騎的話~場與場之間好多時都好忙趕唔切賭馬添架~我最鐘意佢有得睇汗濕毛色等等

騎就我都學緊~而家當然未到靳能級數~但我諗都到滇仔到la:096:

最正就係全中文又有得online~有機會一齊玩~我響新之城個倉叫batiswai~天天個新倉叫及時而出

睇下跑國際賽見唔見到你?:131:

真馬等我刨多陣再覆你:096:

聽晚過後場次應該利外疊衝[如不壓地]~真叻仔應穩:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-1-9 10:32 PM 發表

有威兄支持我...太好...感動中...:023:
最驚同馬房之土星~如適應谷草~以佢今季賽續落黎呢度跑真係勁到嚇親人:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆