馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
19  61.8k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-16 09:20 PM 發表
第三場: 火焰之星
火焰之星有卡士, 實力已證明值頂班, 今季不論千六或是千八, 場場都能做到極佳時間, 係好好個種, 屢遇強敵亦接近, 級數冠全場, 戴勝兩戰全勝, 人馬合拍, 更難得係戴勝能做到 ...
你?嬼羲k我都十分認同..隻火焰之星實力確係好高(同天仲之寶串Q果兩場己經係最好例証)但會唔會博多?�?(小弟比較仲意一口田,之後就火焰之星.浦東精神.五榖豐收):013:

n
引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-18 11:37 AM 發表
下午起我又不在港了, 要明晚或後天才能再上網, 祝各位贏多d啦! 沈集成可能坐二望三, 留意下無壞!
承你貴言啦....我同nithan兄所見略同(留意沈廐)加埋大摩啦.....應該機會不俗o架:014:

第11場 10號.好運王(博p)..大聖爺(勝哥)近期舊病復發,星期日騎隻神經刀(好運王)可能雙傅雙成呢...ha ha(膽就一定要寶樹勁盈啦)

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-27 11:20 AM 發表

如能棄暗投明, 前途無可限量! 可惜...................:022:
認同....好似時代巨星咁:014:

好....就5,8場跟你買條2x3Q先...

係喎..nithan兄你隻愛駒又出la 喎....今次點睇

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-20 08:16 PM 發表

火焰之星如果係用番戴勝, 我真係或者會推介架! 不過無端端整個韋達上去, 真係有點擔心, 信心亦動搖, 雖然我一直都覺得隻馬幾高, 而且必定仲有分係手, 但我亦更覺得隻馬留前鬥後就最好, 亦要係咁先可以發揮隻馬 ...
配搭大兜亂...:014:

完全十卜隻京城孖寶(因為神仙d跳程馬差唔多試十中九,萬試萬靈),不過小弟大貪d,孖寶射落下場隻哲學家道,因為晨課見佢加o左個罩拍隻喜得法比之前爽左好多,紋風未動,佔先少少回來(隻喜得法要比住d走)所以博吓冷...買少少

第六場胆就要硬步步穩架la,但腳就偏愛隻金太陽少少,nithan兄.點睇....

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-22 09:40 AM 發表

第六場我都係步步穩同有資格度揀, 論目前成熟進度應以有資格較優, 但見有資格上仗又係沿途要俾住, 雖然話返黎輕勝對手, 但一步不蝕兼位都唔駛搵就有得出, 今次由一檔變十四檔, 係出面沿途俾就沿途蝕, 若然唔俾就 ...
nithan兄.就係o羅,一定冇上場跑得咁舒服架la...隻有資格個形勢同上場大逆轉,驚佢走外疊,要蝕位.所以志叔出閘必搶,但又驚佢會o係前面用多o左力,拉士鬥衝時變o左冇乜幾多....所以膽我就揀o左步步穩la:014:

前往最後回覆