上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
678  191.9k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-17 11:23 PM 發表 查看引用來源

放假番嚟 :084:  
好呀.... 你回來再約

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-17 11:30 PM 發表 查看引用來源

:045: 聽日 我又有1場 琴晚莫迪 :098: :071:  聽日就 玩依場 甲府風林 [0/+0.5] 對 大阪櫻花 [0/-0.5] :036:  又整條3x4呢 :131:   
[url=]新潟天鵝[0] 對 仙台維加泰[0]我要呢場[/url]

再加一場

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-17 11:32 PM 發表 查看引用來源

唔緊啦 個POST就爆 到時 wawa 可能會開個新POST,到時唔好成日做cd-rom 多d出下聲支持下   
好到時個post叫wa頂料 多馬小波 支持支持..

引用:
原帖由 好橙的朋友 於 2011-6-17 11:47 PM 發表 查看引用來源
WA 料王正唔正先?
都幾好 我怕好多抽水客

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2011-6-17 11:50 PM 發表 查看引用來源

Wa師轉馬為主!有無睇星期日?我想傾龍子…

未轉住 不能喧賓奪主:071:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-17 11:51 PM 發表 查看引用來源

有無睇咁耐呀  :004:  
咪就係 我估料兄做艇仔 你又知嗎:096:

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2011-6-17 11:58 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈!咁拖腳諗晤諗?轉黎呢個死人馬房…轉馬房初出上名都高…

五班泥地 放棄啦...:071:

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2011-6-18 12:04 AM 發表 查看引用來源

想贏大錢又無本…專攻呢?都晤錯…5隻串互串過場熱熱地…隨時有意外驚喜!買5蚊注!10條過3條!都系150咋!買2x1

錯哂 2X3 Q1拖4 $5注 $120 仲羸得多啦

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-18 12:09 AM 發表 查看引用來源

希望你中啦   明天要早起 我訓先 早場美職我睇好細波 有興趣大家就買番多少 88~~ 聽日見 :098: :071:  
支持你...
接納8932入球大細星期五 2
肯薩斯體育會(主) 對 聖荷西地震(客)
入球大細
細[2.5]@1.90

$ ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆