上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
678  191.9k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 12:56 AM 發表 查看引用來源

海外馬我由第3場先開始玩,第4場中收番多少 :098: :071: 只係回吐番少少比佢姐,我地明日條3x7中正 :036: 馬會就 黃胆水都嘔能埋出嚟啦 :096:   
出啦 我要第6場

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 01:01 AM 發表 查看引用來源

我守尾門 :027: 出POST or NOT :092:  
NOT 火

細仔回來點玩先

料兄你話啦

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 01:05 AM 發表 查看引用來源

呀 ... 梁浩賢 講到錯諗晒 :096:  
我都睇到佢係後面 我仲攬住我隻維尼打氣添 激死:071:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 01:07 AM 發表 查看引用來源

我明既 :096: 不過咁好諗難傾 :096:   
現在有幾多人呀 我WAWA 2料.........

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 01:09 AM 發表 查看引用來源

無呀 我以為你c諗左 :096: 不過相識一場 點都要買2個西瓜 叫下你 點知你就 ... 番生:096:  
番來呀  番來呀 細仔:096: 就浮上黎了

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 01:17 AM 發表 查看引用來源

WAWA , SIMON , 細仔 , 2料 不如就每人揀1場 搵1隻膽跟住1人揀1隻腳 (即1拖3,可選擇混合過關),但難度相當大及幾犯本,你地有咩意見呢 :092:

如果唔係就 先揀4場,照樣1拖4 買3x7 ... 最後我 ...
先揀4場,照樣1拖4 買3x7

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 01:21 AM 發表 查看引用來源

數3聲 佢唔出聲就 ... :096:  
我就在....:071:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-6-15 01:22 AM 發表 查看引用來源

4x15 真係好犯本 :027:
你地三個玩開 3x7 咁不如你地有心水的 我地大家PM share左先
我有心水配腳再提供 大家決定拖定唔拖
下次你地有人唔得閒 就到我補上
你的品格我讚好:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆