上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
678  191.9k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 12:43 AM 發表 查看引用來源

好 就玩多條 開心三寶 :045: :082:

頭關
2料) 1. 一路順風 / wawa) __新希望_________  

次關
wawa) 9. 太陽昇 / 2料) 1. 勁飛駿

尾關
2料) 12. 超群名駒 / wawa) __一定爆________

各位好留定彈藥尾三場

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 12:52 AM 發表 查看引用來源

我重有場私伙 聽日同你分享 :045: :084:  
邊場呀 好等你PM

接納        8765        入球大細        星期五 1
白蘭恩(主) 對 桑恩達(客)
入球大細
大[2.5]@1.75
差點走雞

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-6-11 01:23 AM 發表 查看引用來源

2料 我番黎啦
一定支持你同wawa合作 買買買 :071:

可以就分享埋比我呀 :092: 星期六唔得閒度咁多馬
星期三再同你地一齊夾夾
不如 全中星期三跑馬地見啦(有買者)

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 09:13 AM 發表 查看引用來源

你地 都咁早呀 :084:  
我都來

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 09:33 PM 發表 查看引用來源

HI steve, 我近排OK呀 :083: ,你早响 我今日場私伙馬仔 就PM比你啦 條Q有22倍 :098: :071: 有幾位BROS 都收到。:003: 波仔夜少少有一場 到時睇睇個盤 得既就再PM過你 但唔包中 wo... :084:   
多謝啦 我仲過左落第7場單棍Q:023:
有冇F4拖埋隻御鋒呀
SORRY大家2X3炒哂

剛訓醒 走哂雞了

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-13 11:22 PM 發表 查看引用來源

牛仔好嘢,大帝流嘢 :096: 希望你繼續贏多d   
hi

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-13 11:22 PM 發表 查看引用來源

牛仔好嘢,大帝流嘢 :096: 希望你繼續贏多d   
2料有冇買瑞士 U21 同捷克u21涯呀:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆