上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
678  191.9k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 11:10 PM 發表 查看引用來源

OK 收到 你叫停咁 就唔買 :093:  
HI

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 11:13 PM 發表 查看引用來源

衰公 我今日揀果場 中晒 WIN / Q / T / 單T / F4,都係1拖4 :073: 你地無人蒲頭,我只pm比左 SIMON :024:   
尾場?
我中唔哂 爆冷叔叔跑第3 我好開心 唔中Q 但中 單T / F4

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 11:18 PM 發表 查看引用來源

第6場 :084: 爆冷 我都話頂多腳 :093:  
哈哈:071:

我買左彼德堡 OK嗎:098:

[3]哈德斯菲爾德(中)        0 - 1        彼德堡[4]

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 11:41 PM 發表 查看引用來源

下季 我想安排 大家有興趣一齊玩既可以JOIN埋,由9月開鑼開始 搵幾位 揀馬 大家互聯 (玩埋波四大聯賽) 都可以,大家有無興趣呢 :084:  有興趣可直接PM我,無興趣PM表膠我都無問題 :093:  
唔 PM啦 我:071:玩

[3]哈德斯菲爾德(中)        0 - 2        彼德堡[4]
主客和        星期日 12 哈特斯菲爾德 (主) 對 彼德堡 (客)
客 @ 4.65 $5
買左盤 即場再入多一野

[3]哈德斯菲爾德(中)        0 - 3        彼德堡[4]
入球大細        星期日 12 哈特斯菲爾德 (主) 對 彼德堡 (客)
大 [2.5 球] @ 2.55 $5
5分鍾中埋大波:098:

超開心 :036:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-30 12:04 AM 發表 查看引用來源

搏殺波係咁 輸1粒 走晒上去 好易又輸多粒 :073:  
料兄 尾場[url=]川河勁駒點睇[/url]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆