上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
678  191.9k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-27 01:22 AM 發表 查看引用來源

無錯 望住條飛 真係有點 心心不忿 :034:
頭關 3隻中晒 (隻膽跑第3) :028:
次關 中隻10幾倍既膽 1隻腳都唔中 :029:
尾關 中膽 1隻第3 真係吹膠脹 :046:

3隻膽買條PLACE 3x4 都有唔錯收獲呀 ... :029: ...
我追左隻愛睦善2次 我覺得佢1800好小小 所以out左佢了

引用:
原帖由 kary1982 於 2011-5-27 01:35 AM 發表 查看引用來源
星期六場大戰唔知曼魚半場頂唔頂到呢:035:
曼魚 客-客

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-27 01:37 AM 發表 查看引用來源

有時係既 比公司或客阻一阻 買唔到 好多時都有,唯一辦法叫埋佢一齊賭 :096:  
真係笑左:096:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-27 01:37 AM 發表 查看引用來源

有時係既 比公司或客阻一阻 買唔到 好多時都有,唯一辦法叫埋佢一齊賭 :096:  
比亞媽左呢?:097:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-27 01:47 AM 發表 查看引用來源

醒20蚊佢 叫佢買20蚊叉燒加餸 見你有錢加餸 一定嘈少2句 :096:  
又笑左 20蚊買得得幾多叉燒加餸呀

引用:
原帖由 kary1982 於 2011-5-27 01:52 AM 發表 查看引用來源

叉燒飯一盒:096:
你會唔會比$20亞媽買叉燒飯一盒呀
佢話死仔 樓下$32蚊雙送呀 整多20蚊啦:096:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-27 01:56 AM 發表 查看引用來源

整番場波玩下 :- :003:
入球大細 靴蒙特 對 精英隊 大 @1.62- :084:  
未被接納暫停接受投注入球大細星期四 9
靴蒙特(主) 對 精英隊(客)
入球大細
大[2.5]@1.62
佢老味:046:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-27 02:04 AM 發表 查看引用來源

馬會叫你留番聽朝玩場讓球 :087:  
9點我起唔到呀:071:

引用:
原帖由 kary1982 於 2011-5-27 02:05 AM 發表 查看引用來源

我發覺馬會好有時好似早左暫停接受投注~~
WAWA 58分買?
57-58:046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆