上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
678  191.9k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-25 12:27 AM 發表 查看引用來源

聽日 騎師王 好有趣 好有挑戰性 :084:  你地2位有無興趣諗諗佢 :003:  
其他安國倫

引用:
原帖由 細仔;p 於 2011-5-25 12:32 AM 發表 查看引用來源
安國倫得3隻馬咋啵...點睇都吾夠柏寶黎
12[url=]世世無敵[/url]4132[url=]安國倫[/url][url=]告達理[/url][url=]6.1[/url][url=]2.6[/url]
32[url=]常山鳳寶[/url]3131[url=]安國倫[/url][url=]告達理[/url][url=]14[/url][url=]4.6[/url]
59[url=]心路[/url]9122[url=]安國倫[/url][url=]方嘉柏[/url][url=]8.4[/url][url=]2.9[/url]
69[url=]私家路[/url]10120[url=]安國倫[/url][url=]方嘉柏[/url][url=]10[/url][url=]4.6[/url]
810[url=]高風格[/url]10123[url=]安國倫[/url][url=]告達理[/url][url=]20[/url][url=]5.7[/url]
隻隻有機

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-25 12:36 AM 發表 查看引用來源

好嘢 咁都比你睇到,我睇咁耐騎師王 最諗亂既一定係聽晚既一次賽馬日 :084: 我未有決定 有決定話你知 :084:  
等你...

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-25 12:52 AM 發表 查看引用來源

讓球 馬模 [0/-0.5] 對 希爾星堡 [0/+0.5] 客勝 @2.00- :084:  

引用:
原帖由 wyb991219 於 2011-5-25 01:03 AM 發表 查看引用來源

買+1啦 和波都有$收:036:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-27 01:00 AM 發表 查看引用來源

Hello 大家好 :027:  
等到等到我....:044:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-27 01:11 AM 發表 查看引用來源

等咩 ... 我又唔係女 :027:  
星期三d馬仔 屎都滾 幾難得我捉到隻冷膽
成日差小小 我相今季我地會中條大野:098:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-27 01:22 AM 發表 查看引用來源

無錯 望住條飛 真係有點 心心不忿 :034:
頭關 3隻中晒 (隻膽跑第3) :028:
次關 中隻10幾倍既膽 1隻腳都唔中 :029:
尾關 中膽 1隻第3 真係吹膠脹 :046:

3隻膽買條PLACE 3x4 都有唔錯收獲呀 ... :029: ...
我其實對冷品有一手 但又怕你地話我亂出

引用:
原帖由 kary1982 於 2011-5-27 01:30 AM 發表 查看引用來源

成日得個做字X2:095:
比公司條女断左道氣~~:046:
咩女呀:023:

引用:
原帖由 kary1982 於 2011-5-27 01:32 AM 發表 查看引用來源
沙士有矛人鐘意飲Y??:084:
我鐘意行路:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆