上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 22/8 今晚我想起返身 得唔得?

收藏  |  訂閱
776  85.1k

如果聽日起身,發現自己一蚊都收唔到唔好小我

引用:
原帖由 湯馬斯王子 於 2013-8-19 02:00 AM 發表 查看引用來源
又收錢...我自己心水又收錢! 真開心! :045:
版主師兄者係覺得馬體會信心大D?
:027:純粹馬體會往績(幫我以前嬴錢既往績)+韋拿:071:

引用:
原帖由 alexcwc 於 2013-8-19 02:04 AM 發表 查看引用來源
馬體會串山度士好唔好?:096:
高難度動作:071: 山度士好難食全格:096:

引用:
原帖由 sing3208 於 2013-8-19 02:01 AM 發表 查看引用來源
一定唔會啦~~:122:
馬體會應該夠砌~!!!!
:044:希望真係夠

引用:
原帖由 LY_L 於 2013-8-19 02:07 AM 發表 查看引用來源
跟左馬體會+山度士 ,支持

THAN YOU!!希望佢地俾D心機:028:

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-19 02:03 AM 發表 查看引用來源
買唔切辛:ub_ice::ub_ice:
買住皇馬200同聖保300 好唔好:122::122:

唔好,你仲細,馬體會200 聖保+1 100算啦,驚你輸左又要重新起過家,即係又要我出手救你/_\

引用:
原帖由 alexcwc 於 2013-8-19 02:12 AM 發表 查看引用來源

好喇 咁單頭
黎緊3日都跟你唔到喇 所以想串左佢收多d先:071:
:043:睬,3日之後既我應該仲係度,之後先啦,我唔想勉強出!! 咁樣會輸得仲多,早D訓啦ALEX,你仲年輕

引用:
原帖由 samsonjack 於 2013-8-19 02:08 AM 發表 查看引用來源
重心一場?

係-.-其實場場差唔多,要睇運氣幾時黎,多D 12碼俾我就好了

引用:
原帖由 jackyccheung 於 2013-8-19 02:14 AM 發表 查看引用來源
有強姦無焗賭,
support hong hong;)
= =唔好強姦我呀,THX

引用:
原帖由 leungleung13 於 2013-8-19 02:16 AM 發表 查看引用來源
我都有跟開不過好少係呢邊講野,但都要講多謝你既心水

咪就係:046:成日俾我見到你係第邊吹水都唔入黎:046:嬲嬲地

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆