上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-8 12:16 AM 發表
星期日:王志偉出番來,葉楚航成追擊目標,今季每次有紙醉金迷出,馬房都兇羣而出,今次韋達再騎唔好睇低佢!葉楚航同韋達講:「個個話你騎大賽唔掂,我隻馬谷到火紅火綠,俾得你騎我都唔信你輸得俾其它對手。」 ...
葉楚航就算前半場死晒,我都唔理!行開陣!睇吓韋達有無緊握拳頭,挀臂歡呼!:097:

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-12-9 03:35 PM 發表

我就買左1撘6QP,希望你隻“白馬”W,1,6跑第2第3咁就齊齊中.:071:
咁!你一定中。肯捨已為人!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-3 06:44 PM 發表

中多條摩、賀,大冷Q:025: ,就成功破案!:071: 幾時?!:025: 等我呢埋佢地床下底收下風先!:096:
低級調查主任,決定劈砲唔做!因為俾老細話:「你竟然罪證搵唔到,仲要俾人搶錢,成事不足敗事有如。」今個月兩個主力,唔係傷就罰停賽,走漏晒風聲。唯有暗中調查,搵到罪證先攞出嚟講!?老細:「你睇住....我一定搵到條300-500既罪證,塞住你把口。」:071:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-10 08:06 PM 發表
教主:岩岩先發現左一樣野(無惡意架)
教主分>亨<區新人招待所!...好似打錯字:092:
你係澳洲讀中文嗎?咁好野..:098: 無人知包括自已。最緊要正字,我都改左!:096:

引用:
原帖由 九◎鬼 於 2007-12-11 01:13 PM 發表

賭馬其實有時好主?.....多到數都數唔晒。

柔合各派的長處,客⑹角@樣,無邊個跑法實贏,跑啱自己步速就贏。最緊要有自己一套投注策略,減少輸錢機會再圖利。

賽跡、晨操個個都會睇,但未必個個識睇, ...
點解你咁了解我!?我都係上季開始學數據,半桶水攞出嚟扮勁!但有啲野真係經常發生,但經常唔理不停重覆發生。信...可當參巧,唔信...笑吓咪算!:071:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-11 05:51 AM 發表
<br />

no ar!!讀緊 deal lee lung mo 系!就畢業!!
教主你應為賭馬只看數據丫,定係連埋馬匹狀態,形勢分折等等3樣合一會唔會比較十拿九穩呢??
我自己賭馬就係一個字(等)
有自己既愛駒出動, ...
現在偏向數據!:096: 馬匹狀態機乎唔理,形勢都有諗,所以我唔入博士講狀態!電視能睇到好狀態只得一半,索性唔睇!我賭左20年馬想突破自已思維,計計吓覺得都幾好玩,贏到好開心,好似拆穿左人地既陰謀,好有成功感!自已偏向捉有分頭既冷馬,所以用漁翁撒網式,等魚上網!大、少真係唔知,分分鐘只係捉到蟹仔!總之我諗得出嚟,一定輸唔死,唔覺意俾我好彩捉到條大魚,咁就唔得了!:071:

引用:
原帖由 九◎鬼 於 2007-12-11 06:30 PM 發表

明天方仔大博殺,主要搵食拍檔文家良亦都準備配合:071:
多謝晒!一陣研究下!:071:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-11 06:41 PM 發表
<br />

咁我起碼賭多十年八年先有功力去學呢一門數據學問!!:043: :043: :043:
清楚一點!我係上季先學,唔駛灰心!:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-12-11 07:04 PM 發表

探埋教主先食飯,聽日自己買位置:041:
無睇錯呀?4.8倍胡新加韋達,不過唔敢飛,我搏「駿馬大師」,我信白德民可以克服12檔及場地偏差!「紫金」係柏寶加埋「太平洋」單T攪掂!

引用:
原帖由 情中情 於 2007-12-11 07:05 PM 發表

:036: 教主數據真係無得頂:098:
今個月發揮唔到!班袋鼠仔不停玩野,用「移形換影」攪到亂晒籠!:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆