上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-9 11:46 AM 發表
教主早晨!!想問下蓮華生輝win過關落爆冷度win..贏既機會有幾多成?thx:098: :098:
用呢個賠率,會唔會買場波機會,會大好多呢?我都係睇好唔賭!:097:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-9 11:54 AM 發表
因為外國投注站有固定賠率!如下!
蓮華生輝$2.4(因為澳洲人個個買曬去安小姐)
爆冷$2.1

諗住贏番d錢過下chinese christmas:071: :071:
嘩!咁樣就唔同喎!:096: 下次攞啲貨都好喎,有水位執。不過犯法唔可以做。:097:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-9 02:30 PM 發表
抄緊喇鬼兄~~~~~~唔係犯法架教主!!?正牌去收錢:071: :071:
頭場隻心火經己食得好和味:098:
咁!我都要開番個澳元戶口!:071:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-9 02:55 PM 發表
<br />
下次俾堆貨你,走水貨!講笑。過埋關就完美,祝你好運。:071:

呢場重心係5-4,1,6,唔中就算!今日個方埋唔到一條Q,激死我!呢場中就有盈利,上上上!:071:

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-12-9 03:11 PM 發表

5搭6我都買左!:071:
但我1,4,5重心,5,6信人!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-9 03:13 PM 發表

但我1,4,5重心,5,6信人!:071:
中番場pQ,都好!:096:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-9 03:22 PM 發表
我果度無qp買,差佬開槍!!!中曬腳!比徐君禮搞串個party:029: :029:
無徐君禮!我都肥仔啦,下次再殺。

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-12-9 03:27 PM 發表

早D講呀嘛..:071: 好彩都有買1撘5QP.:071:
條2x1QP過緊呢場紙醉金迷Wp,10雞!:096:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-9 03:28 PM 發表
<br />

嗯,有賭未為輸,送張圖比馬會先
邪一邪佢kaka!!!:122: :071: :096: :098:
我親眼見過!下次唔好放咁大張,我有女fans會好難為情!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆